ADIVIN '95, Constanţa

Adresă:
Str. Luptători Nr. 10, Etaj 1
Localitate:
Constanţa
Mobil:
0741.080.777
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Descriere

Deschis  de curand restaurantul  se prezinta clientilor  intr-o lumina noua  care imbina elegantul  cu confortabilul, fiind un local unde lumea vine de placere  si se simte bine.
Cu o capacitate de 150 de locuri restaurantul este pregatit pentru orice fel de eveniment iar personalul nostru calificat  
va ofera o servire excelenta, preturi accesibile tuturor buzunarelor si  o mare varietate de preparate culinare.Program: 8.00 -23.00

Profil lung
S.C. Adivin 95 S.R.L. a luat fiinta in anul 1995 (numele firmei provenind de la numele administratorului Vintila Adrian) avand ca activitate comercializarea de legume-fructe in pietele Constantei si la coltul strazii.
In anul 1997 se deschide un magazin de cartier (bacanie) pe o suprafata de 12 mp dar nu se renunta la comertul de legume-fructe in piata.
In 1998 se deshide al doilea magazin, pentru ambele spatii platindu-se chirie, dar in continuare mentinand vanzarea de legume-fructe in pietele Constantei.
In anul 2000 firma achizitioneaza un teren in suprafata de 37 mp unde se v-a construi un imobil S+P+1E.
In anul 2005 firma achizitoneaza o casa cu teren in suprafata de  316 mp si un alt teren alaturat de 170 de mp.Pe aceste terenuri firma construieste "SUPERMARKETUL FAMILIEI TALE" .
Supermarketul, deschis pe 21 august 2006, detine o suprafata de 400 mp de vanzare, spatiu de depozitare frig-100 mp si spatiu de depozitare marfa-150 mp .

Păreri

andreeas
1 Stele

parere

21 decembrie 2013

La magazinul din faleza nord preturile sunt k. Nu cumpar carne din acest magazin. Toate lucratoarele de la raionul de carne folosesc pungi in maini decat daca le zici si mai si vocifereaza. Am avut surpriza sa vad o lucratoare care a lasat mopul din mana si a venit direct la raft punând mana pe bucata de carne din care aveam tentatia sa cumpar. I-am spus sa se spele pe maini si sa-si puna manusa pentru a ma servi. Mi-a raspuns nervos ca a tinut doar o coada de matura in mana punandu-si doar o punga de plastic in mana refuzând sa se spele pe maini. De atunci refuz sa cumpar din acest magazin ceva ce nu e ambalat de la fabrica.

Anaa Ird
1 Stele

Produse expirate

, 26 iunie 2013

Abia merita 2 stele. In autoservire baga toate produsele expirate si in restaurant toate resturile si alea expirate mai ales la pizza. Preturile sunt OK in supermarket, dar mai bine iau mai scump si stiu ca nu e expirat. Iar in autoservire aia, nici nu am cuvinte. Preturi foarte MARI, portii foarte mici si pe deasupra mai sunt si produsele expirate !

Moraru Alina
2 Stele

Preturi destul de mari

23 octombrie 2012

Cand s-a deschis supermarchetul Adivin de la Faleza Nord, preturile erau destul de convenabile, ca peste tot de fapt, insa in prezent, au inceput sa exagereze cu cresterea acestora. Sa va dau exemplu: siropul de la plafar costa 11 lei , pe cand la Auchan doar 8,4 lei, nu mai spun la detergentul ariel, la hartia igienica milde.... Va sfatuiesc sa reveniti asupra preturilor incipiente, sau riscati sa va pierdeti clientela. Pe mine cel putin m-ati pierdut. cumpar de la voi doar strictul necesar,,pe cand cumparaturile consistente mi le achizitionez mai nou de la Auchan

Andrei Vintila
5 Stele

Parerea Mea

, 16 aprilie 2012

Este cea mai buna firma de catering si de alatele ... veniti la cele 3 unitati adivin si zic eu ca veti avea cea mai multa satisfactie fata de magazin chiar merita cele 5 stele
Tags: #adivin adrian vintilaScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

radio fly
5 Stele

e de bine

7 iulie 2011

pentru calitatea serviciilor oferite in restaurat,toata stima!insa acest lucru se intampla mai mult datorita angajatilor! ;) merita sa mergi !
Tags: #adivin#vintila#adi#vinScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivăScrie o părere pentru ADIVIN '95!

Cunoşti firma ADIVIN '95? Împărtășește-ți experiența!