ADIVIN '95, Constanţa

6 Păreri
ADIVIN '95
Str. Luptători Nr. 10, Etaj 1
Constanţa
0741.080.777
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Deschis  de curand restaurantul  se prezinta clientilor  intr-o lumina noua  care imbina elegantul  cu confortabilul, fiind un local unde lumea vine de placere  si se simte bine.
Cu o capacitate de 150 de locuri restaurantul este pregatit pentru orice fel de eveniment iar personalul nostru calificat  
va ofera o servire excelenta, preturi accesibile tuturor buzunarelor si  o mare varietate de preparate culinare.Program: 8.00 -23.00


Profil lung
S.C. Adivin 95 S.R.L. a luat fiinta in anul 1995 (numele firmei provenind de la numele administratorului Vintila Adrian) avand ca activitate comercializarea de legume-fructe in pietele Constantei si la coltul strazii.
In anul 1997 se deschide un magazin de cartier (bacanie) pe o suprafata de 12 mp dar nu se renunta la comertul de legume-fructe in piata.
In 1998 se deshide al doilea magazin, pentru ambele spatii platindu-se chirie, dar in continuare mentinand vanzarea de legume-fructe in pietele Constantei.
In anul 2000 firma achizitioneaza un teren in suprafata de 37 mp unde se v-a construi un imobil S+P+1E.
In anul 2005 firma achizitoneaza o casa cu teren in suprafata de  316 mp si un alt teren alaturat de 170 de mp.Pe aceste terenuri firma construieste "SUPERMARKETUL FAMILIEI TALE" .
Supermarketul, deschis pe 21 august 2006, detine o suprafata de 400 mp de vanzare, spatiu de depozitare frig-100 mp si spatiu de depozitare marfa-150 mp .
Cuvinte cheie:
Pizza, Legume, Fructe, Pizzerie, Produse Panificatie, Preparate din Carne, Produse Congelate, Restaurant, Bar, Meniu, Cosmetice, Detergenti, Supermarket, Dulciuri, Paste, Articole Menaj, Racoritoare, Biliard, Cumparaturi, Tenis de Masa, Alimente de Baza, Iliard
ADIVIN '95 apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

14 mai 2016

Unele vanzatoare sunt lipsite de bun-simt, si chiar de simtul afacerilor. Nu zic de toate, dar exista si dintre acestea. De exemplu, sa faci mare caz, si chiar sa jignesti clientul, pentru ca a folosit 2-3 pungi fara valoare de la paine pentru a pune alte produse, mie imi suna a ingustime de minte. Si daca i se spune ca in alte tari civilizate, cum e Franta, nici nu se pomeneste o asemenea atitudine din partea unei vanzatoare, si acolo pungile respective nici macar nu sunt urmarite, ba chiar i se dau clientului in plus, la casa, daca mai are nevoie, vanzatoarea respectiva se simte jignita personal ca s-a mentionat o tara in care ea nu a fost - pentru ca nu a avut posibilitatea. Si desigura ca vine si replica-minune: "Atunci mergeti in Franta, doamna". Desigur ca asta fac, iar cand voi veni in Romania, voi alege un supermarché in care exista respect pentru un client care face cumparaturi importante, a caror valoare depaseste cu mult 3 pungi amarate. Pacat, alesesem Adivin pentru a incuraja comertul romanesc ! Dar din pacate, se dovedeste exact ceea ce spune reclama: "un magazin de cartier", cu oameni "de-ai nosti" si mentalitate de cartier.

andreeas

parere

cu mai mult de 6 luni în urmă

La magazinul din faleza nord preturile sunt k. Nu cumpar carne din acest magazin. Toate lucratoarele de la raionul de carne folosesc pungi in maini decat daca le zici si mai si vocifereaza. Am avut surpriza sa vad o lucratoare care a lasat mopul din mana si a venit direct la raft punând mana pe bucata de carne din care aveam tentatia sa cumpar. I-am spus sa se spele pe maini si sa-si puna manusa pentru a ma servi. Mi-a raspuns nervos ca a tinut doar o coada de matura in mana punandu-si doar o punga de plastic in mana refuzând sa se spele pe maini. De atunci refuz sa cumpar din acest magazin ceva ce nu e ambalat de la fabrica.

Anaa Ird

Produse expirate

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Abia merita 2 stele. In autoservire baga toate produsele expirate si in restaurant toate resturile si alea expirate mai ales la pizza. Preturile sunt OK in supermarket, dar mai bine iau mai scump si stiu ca nu e expirat. Iar in autoservire aia, nici nu am cuvinte. Preturi foarte MARI, portii foarte mici si pe deasupra mai sunt si produsele expirate !

Moraru Alina

Preturi destul de mari

cu mai mult de 6 luni în urmă

Cand s-a deschis supermarchetul Adivin de la Faleza Nord, preturile erau destul de convenabile, ca peste tot de fapt, insa in prezent, au inceput sa exagereze cu cresterea acestora. Sa va dau exemplu: siropul de la plafar costa 11 lei , pe cand la Auchan doar 8,4 lei, nu mai spun la detergentul ariel, la hartia igienica milde.... Va sfatuiesc sa reveniti asupra preturilor incipiente, sau riscati sa va pierdeti clientela. Pe mine cel putin m-ati pierdut. cumpar de la voi doar strictul necesar,,pe cand cumparaturile consistente mi le achizitionez mai nou de la Auchan

Andrei Vintila

Parerea Mea

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Este cea mai buna firma de catering si de alatele ... veniti la cele 3 unitati adivin si zic eu ca veti avea cea mai multa satisfactie fata de magazin chiar merita cele 5 stele

mai multe păreri

Scrie o părere pentru ADIVIN '95!

Cunoşti firma ADIVIN '95? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Firme similare în apropiere

 1. B-Dul. 1 Mai Nr. 1A
  8700  Constanţa
 2. Bd al Lapusneanu, nr 116C, City Parc
  900396  Constanţa
 3. Strada Brizei
  900088  Constanţa
 4. Bd. Mamaia Nr. 15
    Constanţa
 5. Str.Mihăileanu 9
  900693  Constanţa

 6. 2.42 km
  Date
  Bd. Tomis Nr. 28
  900742  Constanţa
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere