Iowemed, Constanţa

Denumire:
Iowemed
Adresă:
Bulevardul Aurel Vlaicu 92
Localitate:
900137 Constanţa
Telefon:
00 40 241/ 55.99.62
Fax:
00 40 241/67.62.11
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Centrul Medical IOWEMED este un centru de medicina primara, care cuprinde specialitatile necesare stabilirii cu eficienta a unui diagnostic. De asemenea, noi oferim servicii de medicina ocupationala si medicina asigurarilor de viata.

Publicaţi imagini
Profil lung
Nivelul de pregatire al medicilor, un sistem computerizat de evidenta, relatia interactiva cu lumea medicala si echipamentele din dotare sunt elemente care asigura o garantie a calitatii serviciilor. Confidentialitatea, lucrul in echipa, continuitatea pe piata si solicitudinea, combinate cu devotament si atasament fata de pacient, reprezinta o parte din principiile care asigura eficienta serviciilor noastre. O parte din servicii sunt asigurate non-stop de medici primari si specialisti de Medicina Generala si Pediatrie.
Descriere limbă străină
IOWEMED Medical Center is a center of primary medicine and it has all the specialties necessary for an efficient diagnostic. We also provide occupational medical services and life insurance medicine The consultations are always scheduled and our services are oriented to the citizens of Constanta, the companies with which we have contracts, insurance companies, etc.

Cuvinte cheie:

Cabinete medicale, Medic, Spitale, Centre medicale, Policlinici, Laborator, Analize de Laborator, Centru Medical, Clinici, Electroencefalografie, Rectoscopie

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Iowemed!

Împărtășește-ți experiența!