Bricostore Constanta, Constanţa

Adresă:
Bulevardul Tomis, Nr. 401
Localitate:
Constanţa
Telefon:
0241 50 30 00
Fax:
0241 50 30 01
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Magazinele Bricostore sunt localizate în parcurile comerciale (de obicei în vecinătatea unui hipermarket) şi au o suprafaţă cuprinsă între 8.000 şi 14.000 mp fiecare.
Clientii fideli Bricostore sunt anuntati periodic despre oferta curenta Bricostore, noutatile aparute, promotiile care se desfasoara in magazin si alte evenimente importante special create pentru acestia.
Luna de luna, Bricostore pune la dispozitia celor interesati un catalog cu produse la preturi speciale. Astfel clientii Bricostore beneficiaza in permanenta de cea mai buna oferta si de cele mai mici preturi. In plus, Bricostore vine si cu o serie de cataloage speciale, dedicate unei anumite activitati de bricolaj.

Profil lung
Bricostore pune la dispoziţia clienţilor săi peste 40.000 de produse pentru construirea, renovarea şi amenajarea casei. Printre acestea se numara cele mai noi tehnologii si materiale de constructii, o gama larga de articole sanitare, unelte si scule, feronerie, vopsele, produse electrice, produse din lemn, decoratiuni interioare, plante si mobilier de gradina.
Obiectivul Bricostore este acela de a continua dezvoltarea reţelei de distribuţie pe teritoriul ţării, continuând să aducă satisfacţii clienţilor prin intermediul ofertei de produse, dar şi prin asistarea în procesul vânzării. Acest plan de expansiune dinamică necesită o întărire a echipelor, un personal pregătit să deschidă noile magazine şi să aducă acel cunoscut "savoir-faire".

Se estimează că reţeaua Bricostore va ajunge la un număr de aproximativ 30 de magazine în anul 2011, dar extinderea ar putea continua şi după acest moment. Bricostore vizează într-o primă etapă oraşele mari ale ţării, cu peste 100.000 de locuitori, şi s-ar putea orienta mai târziu spre oraşe mai mici, prin formate mai reduse de magazine.

În expansiunea sa compania doreşte să se alăture partenerilor săi din marile reţele de distribuţie, în structura de centre comerciale, facilitând astfel viaţa clienţilor prin oferirea a ceea ce au nevoie zi de zi în acelaşi loc. Program: Luni - Sambata: 8:30 - 21:00.
Duminica: 9:00 - 18:00.
Materiale de contructii:
Luni - Sambata: 8:00 - 19:00.
Duminica: 9:00 - 18:00.
Descriere limbă străină
Bricostore, a french group is a part of the BRESSON company, what was created more than 150 years ago. From the beginnings, the company has as main activity, retail trade.

In the present, the BRESSON company in France is currently owns food Monoprix supermarkets and trade But, for articles of furniture.

In Romania, Bricostore comes to meet the wishes of its customers with appropriate products, ideas and services for the renovation, construction and arrangement of the house and garden.

These include the latest technologies and building materials, a wide range of tools, hardware, paint, electrical products, wooden products, interior decorations, plants and garden furniture.
In addition, Bricostore offers a wide range of exclusive products, which customers can find only here: GO / ON or BRICOLINE products.

Besides offering of products and utilities, with an excellent ratio quality/price, Bricostore brings a full range of services: Drive-in for building materials, rent tools, mixing paints, frames, production of curtains and cutting wood machine.
Location of our shops in business parks (usually near a supermarket) and have a sale surface between 8, 000 and 14, 000 sqm each.

Păreri

Ciprian Morti
5 Stele

Parere Bricostore Constanta

, 29 decembrie 2009

Un magazin nemaipomenit pentru tot ce cuprinde casa si gradina. Am achizitionat foarte multe de la ei: de la gazon, ghivece pentru flori, balansoar pana la lampi decorative, scaune pliante etc. Sunt extrem de incantat de calitatea serviciilor oferite de aceasta firma si de promptitudinea angajatilor. Deasemenea am primit in posta pliante cu reclame in ceea ce privesc produsele nou aparute la Bricostore si am fost surprins de preturile avantajoase pe care le ofera. Cu siguranta cand voi dorii sa imi reamenajez casa aici voi venii.
Tags: ## parere# opinie# bricostore# amenajari# materiale de constructie# constantaScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

misterio
5 Stele

bricostore

, 29 decembrie 2009

un magazin foarte bun.Pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse pentru finisarea locuintei si amenajare interioara.Este situat intr-o zona foarte circulata,iar angajatii sunt foarte amabili si te sfatuiesc in legatura cu ce vrei sa cumperi.

dobrea florin
4 Stele

bricostore constanta

, 27 decembrie 2009

aflat in icinta carrefour, ocupa mai bine de 1/3 din spatiul alocat marketului, am inteles ca este cel mai mare bricostore din tara, foarte frumos aranajat, toate produsele au o logica prin asezare, nu intalnesti neglijenta si harababura pe raioane din alte marketuri. excluzand produsele alimentare si inbracaminte-incaltaminte gasesti aproape orice. am cumparat 2lazi frigorifice camping in mijlocul verii si urmarind piata pe la toate marketurile mari, la ei am gasit cel mai mic pret.

Scrie o părere pentru Bricostore Constanta!

Cunoşti firma Bricostore Constanta? Împărtășește-ți experiența!