SC Ambient SA - Cluj, Cluj-Napoca

Adresă:
Strada Traian Vuia 140
Localitate:
400397 Cluj-Napoca
Judeţ:
Cluj
Telefon:
(0264) 416557
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

La Ambient avem toate produsele potrivite pentru casa dumneavoastra! In plus, va oferim si consultanta de specialitate si informatii tehnice despre materialele destinate constructiilor si finisajelor primare. Gama produse: materiale de constructii, laminate, sisteme izolante, materiale din lemn si derivate, scule si utilaje pentru constructii. Solutii complete, servicii specializate, sisteme profesionale pentru constructii. In plus, beneficiati de consiliere tehnica: alegerea materialelor, calcule de necesar, solutii constructive si de finisare, recomandari de utilizare a produselor. Program depozit structuri: L-V: 8-19; S: 8-15

Profil lung
Gradina este locul unde poti sa te relaxezi, sa savurezi un delicios gratar sau sa discuti cu prietenii in timp ce copiii vostri se joaca in zona special amenajata cu jocuri si jucarii.
Ambient iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru ca natura sa fie la tine acasa in fiecare zi: plante de exterior (conifere, arbori, arbusti), mobilier pentru gradina (din lemn, plastic, ratan sau fier forjat), sisteme performante de irigatii, iazuri, bazine si fantani arteziene, grill-uri si accesorii, scule si unelte de gradinarit. Pentru zilele toride de vara iti oferim piscine cu pereti din metal galvanizat, de diverse forme si dimensiuni, de cea mai buna calitate. Iar pentru decorarea caselor, a birourilor sau a spatiilor comerciale iti oferim plante de interior mari si mici, in ghivece deosebite precum si o serie de accesorii pentru acestea.
Descriere limbă străină
Solution provider Identify the client need - from usual housing improvements to full renovation. Estimate the cost and requirements of each specific project. Recommend the most skilled craftsmen for each stage. Advise and communicate with customers during the whole project. Continue the close relationship with each customer after the project.

Păreri

anca
2 Stele

ambient

, 26 decembrie 2009

am fost odata sa imi achizitionez cate ceva pentru baie, am luat un rezervor penru WC si am asteptat cred ca 20 minute sa ne bage cineva si pe noi in seama, dupa ce am obtinut informatile dorite am mai pierdut 10 minute la casa fiindca era doar una functionala cu toate ca erau o multime de cumparatori

Scrie o părere pentru SC Ambient SA - Cluj!

Cunoşti firma SC Ambient SA - Cluj? Împărtășește-ți experiența!