Media Galaxy Cluj, Cluj-Napoca

Adresă:
Str. Regele Ferdinand 22-26
Localitate:
Cluj-Napoca
Judeţ:
Cluj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Descriere

Comercializare cu amanuntul produse electronice. Comercializare electrocasnice en-detail.

Păreri

voodoochicka
5 Stele

media galaxy

, 6 aprilie 2011

Media Galaxy ma multumeste cu fiecare vizita si achizitie. Produsele sunt de cea mai buna calitate iar preturile se situeaza in limita decentei.
Tags: #computere#laptop#computer#pc#electrocasnice#electronicScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Kelemen Laura
4 Stele

Media Galaxy

, 30 decembrie 2009

Eu am cumparat in Media Galaxy din Cluj, in septembrie un Panasonic DMC-LZ7 . Eu sincer sunt foarte multumit de el. Raport calitate/pret excelent.

Hategan Raluca
5 Stele

media galaxy

, 29 decembrie 2009

De fiecare data cand vrem sa cumparam eletrocasnice,electrice mergem si la media galaxy,este un magazin mare,diversificat,gasesti o gama larga de produse,la preturi accesibile,personalul amabil,eficace.

anka
4 Stele

misto

, 29 decembrie 2009

Acest magazin este unul foarte bun,ne-am luat de acolo un frigider foarte mare si incapator pe care la-m cautat de foarte mult timp,suntem foarte multumiti de el,angajatii ne-a ajutat cu transportul!

Martin Gratian
4 Stele

Media Galaxy Oradea

, 28 decembrie 2009

De aici si-a cumparat prietena o masina de spalat Indesit. In magazin personalul lasa de dorit, am avut ce cauta dupa ei cand ne-am hotarat ce masina vrem, si unde credeti ca i-am gasit la jocurile video se jucau de cu zor parca nu erau la servici ci acasa. In schimb cei de jos de la magazie au fost super de treaba, ne-au ajutat la incarcat si chiar s-au oferit sa ne-o aduca ei acasa.

adriana paun
4 Stele

Media Galaxy

, 23 decembrie 2009

Acest magazin este unul foarte bun cu produse de mare calitate si au o gama diversificata de produse. insa ce imi displace aici e personalul care e total pe langa cu electrocasnicele. daca ii intrebi ceva trebuie sa le explici de 10 ori la ce te referi si abia inteleg. ar trebui sa fie personal care sa aiba habar despre electrocasnice si sa te ajute cu sfauri daca ai nevoie dar aici personalul lasa de dorit. in rest firma e foarte ok.

Gheorghe Bara
3 Stele

Gheorghe Bara Galaxy

, 19 decembrie 2009

Au unii angajati pasta si altii si mai pasta,din 10 obiecte cate le ceri ei inteleg doar un CE?

Moldovan Ovidiu
4 Stele

Media Galaxy

, 19 decembrie 2009

Un magazin cu o gama foarte larga de produse , dar uneori preturile sunt cam mari . PS: S-a mutat in Polus Center Cluj :)
Tags: ## electronice# media galaxyScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivăScrie o părere pentru Media Galaxy Cluj!

Cunoşti firma Media Galaxy Cluj? Împărtășește-ți experiența!