Man Robert Tiberiu PFA, Cluj-Napoca

Denumire:
Man Robert Tiberiu PFA
Adresă:
Ravasului
Localitate:
400535 Cluj-Napoca - Manastur
Judeţ:
Cluj
Mobil:
0040/727895364
Fax:
0040/766218483
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Transportampersoane.ro este infiintat cu scopul de a va oferi transport de persoane atat in tara cat si in strainatate, cu microbuze si autocare de ultima generatie. Destinatiile noastre sunt flexibile si se ajusteaza pentru fiecare solicitare in parte. Ofertele de transport ale firmei noastre se adreseaza in mod special grupurilor organizate.
Pentru a va facilita accesul la cat mai multe informatii referitoare la transport si la serviciile noastre, dorim sa va oferim mai multe detalii pe care le puteti accesa direct folosind interfata usor de utilizat a site-ului. Pentru orice alte intrebari si detalii nu ezitati sa ne contactati.
Dorinta noastra este de a oferi servicii de calitate, de a intelege nevoile clientilor, asteptarile acestora, si nu in ultimul rand adaptarea ofertei la aceste exigente prin profesionalism ridicat la standarde internationale.


Publicaţi imagini

Profil lung
Roby turism va ofera servicii de transport persoane cu microbuz sau cu autocar, in functie de numarul de pasageri. Daca doriti o calatorie in siguranta, rapida si confortabila alegeti o ruta, apoi contactati-ne pentru a discuta si a pune la punct detaliile necesare. Daca aveti un grup organizat, nu ezitati sa comandati inchirierea unui autocar.
Daca sunteti o clasa de elevi, un grup de studenti sau chiar un grup de prieteni si aveti nevoie de transport intr-o excursie, vacanta sau cumparaturi, ne puteti contacta cu incredere. Avem preturi negociabile si oferte imbatabile pentru transport persoane.
Autocarele si microbuzele noastre dispun de toate dotarile necesare unei calatorii confortabile si sigure (aer conditionat, scaune reglabile, sistem audio-dvd etc). Calatoria dumneavoastra va fi o placere alaturi de noi.
Descriere limbă străină
ransportampersoane.ro is established in order to provide transportation for people both at home and abroad, with minibuses and coaches of the last generation. Our destinations are flexible and can be adjusted to individual requests. Our company offers transport specifically targets groups.

To facilitate access to as much information about transportation and our services, we offer you more details you can access directly using the interface easier to use the site. For any other questions and information do not hesitate to contact us.

Our goal is to provide quality services to understand customer needs, expectations, and last but not least adapting to these demands by offering high professionalism at international standards.

Cuvinte cheie:

Transport marfa, Transport Persoane, Turism intern, Transport intern, Inchirieri Masini, Turism Extern, Transport Mobila, Inchirieri Autocare, Transport Marfuri, Inchirieri Microbuze, Transport Extern, Firme Transport marfa, Transfer la Aeroport, Inchiriere Microbus, Firme Transport Persoane, Transport pe Grupaje

Localităţi servite

CLUJ-NAPOCA, BUCURESTI, ORADEA, ARAD, TIMISOARA, CRAIOVA, BRASOV, BUDAPESTA, GALATI, SUCEAVA, BAIA, MARE, SIBIU, SIGHISOARA, CONSTANTA, BUDAPESTA, AUSTRIA, GERMANIA, ANGLIA.

Limbi străine vorbite

Romana, Engleza, Maghiara.

Metode de plată disponibile

 • Numerar
 • Visa
 • Tranzacţie bancară
 • Euro

Informaţii detaliate despre firmă

Număr de înmatriculare
F12/1580/2007
Cod de identificare fiscală
22371549

Persoane de contact

ROBERT MAN - ALTELE

E-mail
Trimitere mesaj
Telefon:
0040-766218483
Celular:
0040-755023260

  Păreri

  Fii primul care scrie o părere despre Man Robert Tiberiu PFA!

  Împărtășește-ți experiența!


  Produse

  Transport-persoane
  Transport persoane aeroport Baneasa Transport persoane cu microbuze si autocare moderne, de 8+1, 16+1, 30+1, 45+1, 55+1, 65+1, in cele mai bune conditii si la pret imbatabil pt mai multe curse. Robert Man 0755023260 www.transportampersoane.ro