Expo Transilvania SA, Cluj-Napoca

Adresă:
Strada Aurel Vlaicu F.N
Localitate:
400690 Cluj-Napoca
Judeţ:
Cluj
Telefon:
0264-419.088
Fax:
0264-419.088
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Situata in inima Transilvaniei, in Cluj Napoca, EXPO TRANSILVANIA este cel mai important centru expozitional din centrul si nord-vestul Romaniei, cu o activitate de peste doua decenii in industria romaneasca de targuri, expozitii si alte evenimente. Prin activitatea sa, constand intr-un portofoliu de peste 30 de evenimente expozitionale anuale, EXPO TRANSILVANIA sustine cu succes dezvoltarea mediului de afaceri romanesc, contribuie la promovarea investitiilor autohtone si straine in zona central - nord-vestica a Romaniei, incurajeaza spiritul antreprenorial, dezvolta relatiile economice ale regiunii cu celelalte zone ale tarii si cu companii din strainatate.

Profil lung
Evenimentele organizate de EXPO TRANSILVANIA reunesc anual peste 3.000 companii la targurile si expozitiile cu tematici generale si de specialitate dintre cele mai diverse si care sunt vizitate de peste 250.000 de specialisti si oameni de afaceri din intreaga tara si din strainatate. In cei 20 de ani de existenta, EXPO TRANSILVANIA a organizat in nume propriu peste 450 de targuri si expozitii nationale si internationale. Participarea internationala la evenimentele expozitionale organizate de EXPO TRANSILVANIA este semnificativa, multe companii straine avand o participare consecventa, venind din Germania, Italia, Austria, Elvetia, Ungaria, Polonia, Franta, Anglia, Olanda si multe altele, iar unele manifestari sunt onorate de participarea oficiala a unor tari ca Germania, Austria, Olanda, Ungaria, Polonia, Slovacia. Totodata, EXPO TRANSILVANIA colaboreaza cu alti organizatori si agenti economici la numeroase evenimente expozitionale, intre care mentionam: ROMEXPO Bucuresti, asociatii profesionale, camere de comert si industrie teritoriale, universitati, ministere si institutii administrative nationale, regionale si locale. Un loc aparte il ocupa colaborarea si cooperarea cu Camera de Comert si Industrie Cluj, relatie deosebit de stransa si benefica, care sustine si contribuie permanent la dezvoltarea activitatii EXPO TRANSILVANIA.

Păreri

gabor sorin
5 Stele

expo transilvania

, 22 decembrie 2009

aici se organizeaza o sumedenie de targuri pe tot parcursul anului . printre acastea se numara targul de instalatii si amenajari interioare, de mobila ,medicale ,de turism si traditionalele targuri de pasti si craciun

Andrei Tau
5 Stele

Expo

, 20 decembrie 2009

Expo Transilvania este un locu cunoscut de toata lumea. Cele mai ok expozitii si targuri se fac aici. Am fost la tuning si expozitie de utilaje agricole, foarte bine organizate. Este un spatiu foarte ok pentru asa ceva.
Tags: ## targ# expozitieScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Andrei Tau
5 Stele

Expo

, 20 decembrie 2009

Expo Transilvania este un locu cunoscut de toata lumea. Cele mai ok expozitii si targuri se fac aici.
Tags: ## targ# expozitieScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Expo Transilvania SA!

Cunoşti firma Expo Transilvania SA? Împărtășește-ți experiența!


Produse

ESTETIC BEAUTY SHOW
17-19 octombrie 2013 Expozitie de produse, echipamente si tehnici de ingrijire corporala
Detalii despre produs