Institutul de Urologie Şi Transplant Renal, Cluj-Napoca

Denumire:
Institutul de Urologie Şi Transplant Renal
Adresă:
Clinicilor 4-6
Localitate:
Cluj-Napoca
Judeţ:
Cluj
Telefon:
0264 592 845
Fax:
0264 592 845
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum o lună | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

. Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj, condus de prof. dr. Mihai Lucan, are cea mai mare experienţă din ţară în domeniul transplantului. Aici s-au efectuat 1, 250 de astfel de operaţii din care multe, de complexitate majoră, au reprezentat la acea oră premiere naţionale şi chiar internaţionale.
Este primul spital în care s-a făcut un dublu transplant: renal şi pancreatic şi s-a demarat un program special de transplant renal încrucişat (DOMINO). Institutul urologic din Cluj-Napoca este în acest moment singurul centru medical din ţară care abordează anomaliile vasculare şi de căi urinare la rinichiul care urmează să fie transplantat. . În acest moment 70% din activitatea desfaşurată de echipa de medici urologi condusă de prof.
dr. Mihai Lucan este minim invazivă ceea ce înseamnă ca cele mai multe dintre afecţiunile tractului urinar sau ale rinichilor se tratează endourologic (peste 70.000 operaţii de acest gen) sau laparoscopic (peste 10.000).

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Urologie, Transplant Renal, Transplant Rinichi, Tumor Removal, Endourologic, Dublu Transplant, Medici Urologi, Transplan Pancreatic, Tratamentul Minim-Invaziv, Prostate Adenocarcinoma, Anomaliile Vasculare, Afecţiunile Tractului Urinar, Diagnosticarea cu Aparatură de Ultimă Generaţie

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Institutul de Urologie Şi Transplant Renal!

Împărtășește-ți experiența!