Institutul de Urologie Şi Transplant Renal, Cluj-Napoca

Institutul de Urologie Şi Transplant Renal
Str. Clinicilor, Nr. 4-6
400006 Cluj-Napoca
Cluj
ultima actualizare a fost acum 27 zile

Descriere

. Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj, condus de prof. dr. Mihai Lucan, are cea mai mare experienţă din ţară în domeniul transplantului. Aici s-au efectuat 1, 250 de astfel de operaţii din care multe, de complexitate majoră, au reprezentat la acea oră premiere naţionale şi chiar internaţionale.
Este primul spital în care s-a făcut un dublu transplant: renal şi pancreatic şi s-a demarat un program special de transplant renal încrucişat (DOMINO). Institutul urologic din Cluj-Napoca este în acest moment singurul centru medical din ţară care abordează anomaliile vasculare şi de căi urinare la rinichiul care urmează să fie transplantat. . În acest moment 70% din activitatea desfaşurată de echipa de medici urologi condusă de prof.
dr. Mihai Lucan este minim invazivă ceea ce înseamnă ca cele mai multe dintre afecţiunile tractului urinar sau ale rinichilor se tratează endourologic (peste 70.000 operaţii de acest gen) sau laparoscopic (peste 10.000).

  1. Despre noi
  2. English version

Cuvinte cheie:
Urologie, Transplant Renal, Transplant Rinichi, Tumor Removal, Endourologic, Dublu Transplant, Medici Urologi, Transplan Pancreatic, Tratamentul Minim-Invaziv, Prostate Adenocarcinoma, Anomaliile Vasculare, Afecţiunile Tractului Urinar, Diagnosticarea cu Aparatură de Ultimă Generaţie
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Institutul de Urologie Şi Transplant Renal!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Facebook