SC Rudeni Grup SRL, Chitila

Adresă:
Str. Fortului Nr. 31, Chitila Jud Ilfov
Localitate:
077045 Chitila
Judeţ:
Ilfov
Telefon:
021.493 61 66
Fax:
021.490 20 58
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Pagină verificată
                , Ultima actualizare acum 5 luniPagină verificată - Ultima actualizare acum 5 luni | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

SC Rudeni Grup SRL pune in vanzare materiale de constructii din cele mai diverse game: Caramida POROTHERM, Tigla ceramica, Caramida aparenta-klinker, placa ceramica, Sistem termoizolatie, Rigips, Vopsea, OSB 3, Placaj TEGO cu film fenolic si antiderapant, Pavele beton licenta Austria SEMMERLOCK, ELIS, SYMMETRICA, Blocuri B.C.A YTONG.
Societatea noastra are ca obiect de activitate comercializarea materialelor de constructii din productia interna si din import.
In acest sens va facem cunoscut ca suntem dealeri pentru caramida porotherm Wienerberger, tigla Tondach, placaj tego cu film fenolic, polistiren Austrotherm, pavele tip Semmerlock, sisteme acoperire Baumit, Placi OSB 3, caramida aparenta Klinker, BCA Ytong.

Profil lung
Suntem pozitionati pe linia de centura Bucuresti-Chitila si avem posibilitatea de aprovizionare si pe cale ferata . Mentionam, ca avem deja o retea de desfacere creata iar produsele noastre sunt solicitate atat de persoane fizice cat si juridice, interesate de aceste materiale de costructii. Detinem spatii de depozitare: rampa betonata de 6000 mp si depozite acoperite cu o suprafata de 700 mp.

Personalul isi desfasoara activitatea principala de ofertare si vanzare in 3 birouri. Personalul este format din 18 angajati, iar in baza logistica a firmei detinem stivuitoare, autoutilitare si 3 camioane cu macara, proprie.

Infomaţii detaliate despre firmă

Denumire oficială firmă
SC RUDENI GRUP SRL
Număr de înmatriculare
J23/794/2003
Cod de identificare fiscală
RO 15427469
Număr de agajați
15

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Rudeni Grup SRL!

Împărtășește-ți experiența!