Kaufland Carei

1 Recenzie
Kaufland Carei
Strada Mihai Viteazul 16
445100 Carei
Satu Mare
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
08:00 – 21:00
marţi
08:00 – 21:00
miercuri
08:00 – 21:00
joi
08:00 – 21:00
vineri
08:00 – 21:00
sâmbătă
08:00 – 21:00
duminică
08:00 – 18:00
Este inchis.
Deschide peste  4 h 39 min.
4 h 39 min

Informaţii detaliate

Denumire oficială firmă
S.C. Kaufland Romania S.C.S.

Descriere

Au trecut deja peste 5 ani, de când Kaufland se numară printre cele mai populare locaţii de cumpărături din România. Astăzi, clienţii noştri sunt mulţumiţi deoarece pot alege pentru a-şi face cumpărăturile, din peste 1 000 de magazine Kaufland din România, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi Germania, şi pot profita astfel din plin de toate ofertele şi serviciile noastre.

Garantăm preţuri avantajoase la mii de produse! Fie că este vorba de mezeluri şi carne, produse lactate şi alimente congelate, fructe şi legume sau cosmetice şi produse de uz casnic, la Kaufland preţurile sunt cu adevărat mici! În peste 1000 de magazine din Europa!


Profil lung
Rulajul mare de marfă comercializat zilnic, presupune aprovizionarea cu cantităţi însemnate de produse. Astfel obţinem reduceri la preţurile de achiziţie, care alături de o bună organizare a logisticii, contribuie la preţuri de vânzare foarte bune. De la noi poţi cumpăra zilnic la preţuri avantajoase! Profită de reducerile noastre de preţuri şi de ofertele săptămânale atractive! În noi poţi avea încredere!

La Kaufland calitatea este importantă. În fiecare zi vom face tot posibilul, astfel încât să vă oferim cea mai bună calitate. Produsele noastre sunt supuse periodic testelor prin intermediul institutelor de verificare independente şi au fost deja premiate de mai multe ori.
În plus, ne-am angajat în stabilirea celor mai înalte standarde de calitate ale produselor noastre şi de a căuta noi furnizori în mod constant, ce respectă cu atenţie aceste standarde. Aflaţi mai multe despre standardele noastre de calitate.

K-Classic - găsiţi această marcă proprie numai la Kaufland. K-Classic vă oferă o calitate controlată a mărcii, la cel mai bun preţ. Garantat! Cel mai bine vă convingeţi de calitatea excelentă a K-Classic, data viitoare când faceţi cumpărături!Acordaţi atenţie simbolului roşu distinctiv K-Classic de pe ambalaje şi panourile cu cel mai bun preţ de pe rafturi.
Cuvinte cheie:
Hypermarket, K-Classic
Publicaţi imagini

Păreri

flavia tomsa

d-na

cu mai mult de 6 luni în urmă

Buna ziua, Doresc sa fac o plangere in legatura ca magazinul Kaufland, Carei, mai precis in legatura cu poluarea fonica produsa de usile metalice care ingradesc zona de depozitare a deseurilor. Acestea produc sunete insuportabile atunci cand sunt actioate atat pe timp de zi cat si in cursul noptii. Ma voi adresa si managerului acestui magazin in cursul acestei zile si sper ca aceasta problema sa fie rezolvata inainte ca aceasta plangere sa fie inaintata institutului de mediu. va multumesc, D-na Tomsa

Scrie o părere pentru Kaufland Carei!

Cunoşti firma Kaufland Carei? Împărtășește-ți experiența!


Facebook