SC Ceres Union SRL, Călăraşi

Adresă:
Str.Panduri, Nr.5, Bl. H6, Apt. 7
Localitate:
Călăraşi
Judeţ:
Calarasi
Mobil:
0726 203 253
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Societatea S.C. Ceres-Union SRL, cu sediul in Calarasi, jud. Calarasi, are ca pincipal obiect de activitate comercializarea semintelor pentru sadit si realizeaza aceasta activitate prin magazinul virtual www.seminteplante.ro

Profil lung
In portofoliul nostru de produse includem seminte profesionale de flori si legume de cea mai buna calitate, precum si alte lucruri utile cresterii acestor plante: unelte de gradina, ingrasaminte, .De asemenea, oferim pentru toti agricultorii consultanta cu privire la modul de plantare si ingrijire a fiecarui soi de seminte. Colaboram cu producatori de renume, incluzand aici nume precum Vilmorin, Bejo, Reimer, Marshall, firme ce investesc enorm in tehnologia si cercetarea semintelor, acordand o mare atentie procesarii semintei. Printre calitatile ce recomanda semintele noastra, si mai ales acesti producatori putem enumera: semanarea mult mai usoara a acestor seminte, rasarirea uniforma, protectia mai eficienta impotriva ciupercilor si daunatorilor si o productie mult mai mare. Includem in semintele noastre, atat seminte obisnuite cat si hibrizi de foarte buna calitate, performeri pe toate planurile.
De asemenea distribuim si seminte ecologice. Majoritatea semintelor distribuite de noi au un procentaj de reusita de 100%, acest lucru insemnand ca la fiecare samanta sadita, veti obtine cu siguranta o planta. Pe langa acestea, Ceres-Union este unic importator al soiului de seminte de pepeni Carolina Cross, acestia fiind performeri pe toate planurile si, probabil, cel mai cautat soi de seminte de pepeni la ora actuala.
Incercam sa oferim solutii de calitate pentru dezvoltarea agricola in Romania prin semintele profesionale oferite.

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Ceres Union SRL!

Împărtășește-ți experiența!