Asociatia Nationala Cinegetica, Călăraşi

Denumire:
Asociatia Nationala Cinegetica
Adresă:
Str. Pacii 2
Localitate:
910061 Călăraşi
Mobil:
0765.235.237
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Descriere

Scopul A.N.C. il reprezinta sustinerea dezvoltarii economice, coordonarea, organizarea si promovarea intereselor intreprinderilor mici si mijlocii si a intreprinzatorilor particulari. Obiectivele cele mai importante propuse sunt: - stimularea creerii de asociatii economice si profesionale care sa sustina interesele intreprinzatorilor particulari.
- acordarea de asistenta catre potentialii intreprinzatori pentru administrare in faza de demarare a activitatii, pentru solutionarea unor probleme financiare, organizatorice, manageriale, tehnice. - desfasurarea de activitati de sprijinire a parteneriatului in afaceri, schimb de experienta in domeniu, de transfer tehnologic si de participare la tirguri si expozitii.
- organizarea de actiuni de parteneriat international privind intreprinderile mici si mijlocii. - culegerea, prelucrarea si punerea la dispozitie de date si informatii, crearea de baze de date pentru intreprinzatori.

Publicaţi imagini

Profil lung
Asociatia Nationala Cinegetica coordoneaza activitatea crescatorilor de prepelite din Romania, ofera asistenta de specialitate, stimuleaza si promoveaza aceasta afacere in randul crescatorilor si al potentialilor crescatori, asigura - in limita posibilitatilor - contracte de vanzare in tara si strainatate.

Cuvinte cheie:

Asociatii, Asociatie, Membru Asociatie Cinegetica, Membri Asociatie Cinegetica, Asociatii Cinegetice, Asociatie Cinegetica, Cinegetica

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Asociatia Nationala Cinegetica!

Împărtășește-ți experiența!