Upc Business Calarasi, Călăraşi

Upc Business Calarasi
Bulevardul Nicolae Titulescu, Bl. C31, Sc. B
Călăraşi
0341 100 115
0242 331 673
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 16 zile

Descriere

Accesul in timp real la informaţie este vital pentru succesul oricărei companii, pe o piaţă dinamică, globalizată şi puternic concurenţială. Într-un mediu de afaceri pe zi ce trece mai aglomerat, fiecare jucător trebuie să fie mai rapid, mai eficient şi mai productiv decât concurentul său. În aceste condiţii, ceea ce UPC Business livrează este competitivitate. Prin serviciile complexe de comunicaţii contractate noi oferim clienţilor şi partenerilor noştri experienţa şi expertiza acumulate în mulţi ani de activitate, în diverse ţări din lume, pentru a-i sprijini în această continuă evoluţie.


Profil lung
Mediul de afaceri depinde din ce în ce mai mult de versatilitatea modului în care comunicăm. Companiile vor să beneficieze de o soluţie rapidă şi sigură de comunicaţii, care să le permită să se concentreze fără alte griji pe caracteristicile specifice afacerii lor. Dacă aveţi nevoie de o astfel de soluţie pentru compania dumneavoastră, alegeţi UPC! UPC vă oferă sprijin în tot ceea ce înseamnă comunicaţiile de afaceri: internet, transmisie de date, telefonie şi hosting creând soluţii personalizate, special pentru afacerea dumneavoastră. În plus, investiţia UPC într-un centru de relaţii cu clienţii, dedicat strict domeniului business, vă oferă consultanţa necesară şi prioritate în rezolvarea problemelor.
Cu UPC vă puteţi dezvolta afacerea având alături un partener solid, care stie să se adapteze exact cerinţelor dumneavoastră. Şi facem această afirmaţie bazându-ne pe experienta pe care am acumulat-o în cei peste 11 ani de prezenţa locală în acest domeniu. La UPC, afacerile clienţilor nostri sunt la fel de importante ca şi afacerea noastră.
De aceea, tratăm cu maximă seriozitate fiecare cerinţă şi solicitare în parte. Pentru că stim cât de important este să primeşti exact ceea ce îţi doresti, UPC va pune la dispozitie produse şi servicii personalizate în funcţie de dimensiunea şi necesitaţile de comunicare ale fiecarei companii. Echipamentele furnizate de producatori consacraţi în baza parteneriatelor internaţionale pe care le-am dezvoltat asigură viteza şi calitatea transmiterii datelor de care aveţi nevoie.
Cuvinte cheie:
Televiziune, Telefonie, Internet, Telecomunicatii
Produse
telefoane, antene, modem, cablu
Mărci
Fiber Power, Liberty Global, Horizon Go, Philips
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
Upc Business Calarasi apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Upc Business Calarasi!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Facebook