Societatea Romana de Termografie, Câmpina

Denumire:
Societatea Romana de Termografie
Adresă:
Str. Sg. Maj. Erou Grigore Nicolae Nr. 5
Localitate:
105600 Câmpina
Judeţ:
Prahova
Telefon:
0244 373 108
Fax:
0244 373 109
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Societatea Romana de Termografie a fost infiintata in aprilie 2003, in orasul Campina, in prezenta a peste 100 de medici, fizicieni, studenti la medicina, cu ocazia primului simpozion si curs de termografie si termoviziune din Romania.

Publicaţi imagini

Profil lung
Tehnicile de termografie sunt tot mai larg utilizate în medicină în scop diagnostic. Într-un mare număr de ţări, nu numai din Europa, au fost create societăţi ştiinţifice al căror scop este promovarea cercetării şi colaborării interdisciplinare în acest domeniu. O caracteristică fundamentală a termografiei o reprezintă multidisciplinaritatea. Metoda este aplicată în scop diagnostic în medicina umană şi veterinară.
În medicina umană, metodele termografice sunt utilizate de multiple specialităţi, de medici cu nivele variate de pregătire. Reprezentarea intereselor naţionale în forul european nu poate fi realizată decât de către un organism ştiinţific naţional al domeniului termografiei. În vederea integrării activităţilor din acest domeniu la nivel naţional precum şi pentru a reprezenta interesele termografiei din România la nivel european ? a fost creată o organizaţie profesională naţională.
Organizaţia funcţionează în conformitate cu următorul statut.

Cuvinte cheie:

Aparatura Medicala, Medici, Simpozion, Termoviziune, Fizicieni, Studenti la Medicina, Curs de Termografie

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Societatea Romana de Termografie!

Împărtășește-ți experiența!