Kaufland Buzau, Buzău

1 Recenzie
Kaufland Buzau
Strada Frăsinet
127427 Buzău
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
07:30 – 22:00
marţi
07:30 – 22:00
miercuri
07:30 – 22:00
joi
07:30 – 22:00
vineri
07:30 – 22:00
sâmbătă
07:30 – 22:00
duminică
08:00 – 20:00
Este inchis.
Deschide peste  9 min.
9 min

Informaţii detaliate

Denumire oficială firmă
S.C. Kaufland Romania S.C.S.

Descriere

Un punct forte pentru Kaufland îl reprezintă raioanele de produse proaspete. Pentru carne, mezeluri, brânzeturi şi produse lactate sau legume şi fructe, Kaufland garanteaza clienţilor săi prospeţime absolută şi calitate la preţuri minime. Kaufland oferă, de asemenea, produse atractive la preţuri convenabile din domeniile menaj, sticlărie, porţelan, textile, electrice, papetarie, jucării, articole de sezon şi pentru petrecerea timpului liber, la care se adaugă oferte speciale săptămânale.


Profil lung
Nu numai preţurile cele mai avantajoase fac magazinul Kaufland atât de atractiv. Deosebita amabilitate a angajaţilor, cât şi multiplele garanţii şi servicii arată că la Kaufland se pune foarte mult accentul pe satisfacţia clienţilor săi.
Cuvinte cheie:
Hypermarket, K-Classic
Publicaţi imagini

Păreri

Dumitrache Razvan

supermarket

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Kaufland oferă o gamă largă de produse alimentare ...ce mi-a placut e faptul ca in foecare zi au oferte la produse...de ex:acum de sarbatorii cumperi o galeata de portocale cu 15 lei!...deasemenea mi-a placut faptul ca au multe produse proaspete preparate chiar de ei:carne, mezeluri, brânzeturi ...si au si preturi foarte bune!!

Scrie o părere pentru Kaufland Buzau!

Cunoşti firma Kaufland Buzau? Împărtășește-ți experiența!


Facebook