Edil Engineering, Buzău

Denumire:
Edil Engineering
Adresă:
Strada Plevnei 5
Localitate:
120218 Buzău
Telefon:
004-0238-710.277
Fax:
004-0238-710.021
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Inovatie, munca asidua si integritate. Acestea sunt principiile cheie ale unei companii puternice. Noi le consideram premisele succesului nostru.
Edil Engineering este o companie foarte respectata pentru executia, consultanta, proiectarea si asistenta in constructii, avand un portofoliu de peste 100 de proiecte executate in tara si strainatate. Parte a Edil Group Romania, Edil Engineering a fost fondata in 1994 si a gasit rapid cheia recunoasterii: oferirea solutiilor de varf, independent de anvergura proiectului, in orice tip de piata.
Fiecarui proiect i se atribuie solutii adaptate care-i intaresc unicitatea si specificul. Pentru ca nu exista provocari prea mari ori prea mici, exista doar solutii ce le corespund.

Publicaţi imagini
Profil lung
Desi abordarile sunt diversificate, liantul este mereu acelasi: constructii in siguranta, la timp, incadrate in buget si fara surprize pentru clienti. Cum firma noastra este asociata cu anumite valori, calitatea oferita de noi se fundamenteaza pe dorinta oamenilor nostri de a accepta noi provocari si de a explora noi idei. Pozitionarea este sustinuta de experienta bogata si de determinarea de a face lucruri impecabile. Finalizam proiectele in cea mai sigura maniera posibila, uzand de indelungata practica, de cunostintele solide in domeniul constructiilor si de baza tehnica proprie. Cu rol de diferentiator sunt ultimele tehnologii si materiale de constructii care, combinate cu resursele umane, ofera cele mai bune si eficiente raspunsuri pentru fiecare client in parte.

Cuvinte cheie:

Restaurante, Hoteluri, Constructii industriale, Spatii comerciale, Drumuri, Poduri, Restaurari, Constructii Rezidentiale, Proiecte Culturale, Statii de Benzina

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Edil Engineering!

Împărtășește-ți experiența!