Atcom Societate Cooperativa Buzau, Buzău

Denumire:
Atcom Societate Cooperativa Buzau
Adresă:
B-Dul Gării Nr.3
Localitate:
120218 Buzău
Judeţ:
Buzau
Telefon:
0238 711 062
Fax:
0238 718 839
Site:
Scrie o părere
Ultima actualizare acum 2 luni | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Productie Confectii Textile pentru Femei Tratarea Si Acoperirea Metalelor Fabricarea Bijuteriilor din Metale Si Pietre Pretioase

Publicaţi imagini
Profil lung
ATCOM SOCIETATE COOPERATIVA s-a infiintat in 1968 avand denumirea de Uniunea Judeteana a Cooperativelor Mestesugaresti Buzau. Odata cu reorganizarea teritoriala a Romaniei si-a inceput activitatea in acelasi an desfasurand activitati de coordonare si indrumare la nivel de judet a cooperativelor mestesugaresti. In 1992 Uniunea Judeteana a Cooperativelor Mestesugaresti se transforma in Asociatia Teritoriala a Cooperatiei Mestesugaresti (ATCOM) in conformitate cu Decretul Lege nr.66/1990.
In 2005 ATCOM BUZAU se transforma in ATCOM SOCIETATE COOPERATIVA conform legii nr.1/2005. Activitatea de productie in domeniul confectiilor pentru femei, a inceput in anul 1999 in colaborare cu Madirom Intimoda SRL din Italia urmand ca din 2001 sectia situata in incinta sediului administrativ al societatii sa produca confectii pentru diversi parteneri din Franta, Italia, Germania, Turcia, Portugalia, Spania, Anglia.
In anul 2004 se organizeaza o a doua incinta a aceleiasi sectii tot in cadrul sediului administrativ al societatii ajungandu-se in prezent la un numar de 77 angajati. Organizatia dispune de o multitudine de echipamente destinate productiei de confectii textile dintre care putem aminti: masini de cusut liniar, masini de cusut tiv, masini de surfilat, masini de cusut nasturi, masini de cusut butoniere, masini de cusut in zig-zag, masini de aplatisat, prese de calcat cu generatoare de abur, compresoare, .Principalele produse sunt reprezentate de confectiile textile pentru femei, fuste, bluze, rochii, pantaloni, tricouri, .Sectia de bijuterii executa reparatii bijuterii precum si confectionarea obiectelor din metale si pietre pretioase.

Cuvinte cheie:

Producator de Confectii Textile

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Atcom Societate Cooperativa Buzau!

Împărtășește-ți experiența!