Zepter International Romania Import Export SRL - Brand Home art, Bucureşti

Adresă:
B-Dul Unirii Nr. 70, Bl. J4-J5
Localitate:
030836 Bucureşti - Sector 3
Telefon:
021.30.20.499
Fax:
021.32.75.181
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Zepter Home Art combină viziunile înţelepte ale trecutului cu tehnologia viitorului, vasele Masterpiece incluzând un sistem unic, patentat, folosit la nivel mondial pentru a găti sănătos şi rapid, precum şi pentru păstrare şi servirea elegantă a alimentelor.

Profil lung
Zepter International este o companie mondială care produce, vinde şi distribuie în întreaga lume bunuri de larg consum, exclusive şi de cea mai bună calitate, în principal prin intermediul vânzărilor directe, dar şi prin magazine exclusiviste. În peste 40 de ţări de pe 5 continente, peste 130.000 de reprezentanţi promovează zilnic misiunea Zepter de sănătate şi frumuseţe. Zepter a cucerit lumea cu - peste 760.000.000 de produse vândute, - peste 80.000.000 de clienţi mulţumiţi în lume, - peste 60.000.000 de persoane participă anual la prezentările Zepter. La fiecare 10 secunde oriunde în lume începe o prezentare Zepter.
De la înfiinţarea sa, Zepter a îmbunătăţit stilurile de viaţă din întreaga lume şi a devenit o parte esenţială a vieţii cotidiene. Produsele Zepter International sunt rezultatul multor ani de cercetare şi dezvoltare tehnologică continuă şi reprezintă un sistem unic, care oferă o soluţie completă pentru un stil de viaţă sănătos. Toate produsele Zepter au fost create la aceleaşi standarde ridicate de calitate, cu o măiestrie excepţională, pentru a vă îmbunătăţi sănătatea şi starea psihică, produse inspirate de miracolul vieţii şi de posibilităţile sale nelimitate.
Zepter consideră că numai clienţii bine informaţi vor şti să facă alegerile corecte, atunci când este vorba de îmbunătăţirea propriei sănătăţi şi calităţi a vieţii. De aceea, forţa de vânzări Zepter este special instruită pentru a oferi clienţilor prezentări de produse la cele mai înalte standarde profesionale şi de calitate. Zepter a creat o punte sigură între umanitate şi natură, orientându-se spre un stil de viaţă sănătos, cu ajutorul unei game variate de produse de cea mai înaltă calitate, organizate în 5 branduri: MEDICAL, COSMETICS, LUXURY, HOME ART, HOME CARE.

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Zepter International Romania Import Export SRL - Brand Home art!

Împărtășește-ți experiența!


Produse

set-vase
MASTERPIECE COOKWARE
Vasele Masterpiece reprezintă sistemul revoluţionar, patentat de pregătire a hranei, cu care Zepter a cucerit lumea şi care permite gătirea fără adaos de apă, sare sau ulei.
Detalii despre produs
MASTERPIECE
COLECŢIA MASTERPIECE
Accesoriile pentru masă din COLECŢIA MASTERPIECE, o gamă largă de articole pentru masă (seturi pentru băuturi, pahare Magic Harmony, porţelan, feţe de masă, suporturi pentru farfurii, tacâmuri şi cuţite), în care Zepter combină atât stilul, cât şi eleganţa.
Detalii despre produs
VACSY
VACSY - sistem patentat de vidare
VACSY este un sistem patentat de vidare folosit în întreaga lume, ce păstrează de până la cinci ori mai mult timp alimentele proaspete şi preparate, menţinând astfel proprietăţile organice naturale şi vitaminele.
Detalii despre produs
MIXSY
ROBOTUL DE BUCATARIE MIXSY
MIXSY, robotul de bucătărie multifuncţional, cu care economisiţi timp şi efort.
Detalii despre produs
ZESPRESSO
ZESPRESSO CAFÉ, experienţa cafelei autentice
Ne face plăcere să vă invităm într-o călătorie unică în lumea Zespresso Zespresso® Café, oferindu-vă posibilitatea de a gusta cele patru sortimente din cele mai bune boabe de arabica şi robusta. Alături de această colecţie unică de Zespresso® Café, nu numai că vi se vor dezvălui
Detalii despre produs