Visionclinic, Bucureşti

Visionclinic
Str. Marasesti; Nr. 2B
Bucureşti - Sector 4
021 413 1135
072 392 0465
074 435 8421
072 243 0044
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Centrul de chirurgie oftalmologica Visionclinic ofera urmatoarele servicii oftalmologice: Consultatii oftalmologice, Operatii de cataracta, Operatii pentru corectarea miopiei, hipermetropiei, astigmatismului. Va asteptam la cabinetul nostru din Str. Marasesti, Nr. 2B, colt cu Str. General Candiano Popescu Complex Carol Park Residence.

  1. Despre noi
  2. Preţuri

Profil lung
Centrul de chirurgie oftalmologica Visionclinic ofera urmatoarele servicii oftalmologice: Clinica de oftalmologie Visionclinic a fost infiintata de Prof. Dr Mihai Pop impreuna cu medic primar oftalmolog Amalia Pop in anul 1992 sub denumirea Optimed. Optimed si-a inceput activitatea sub forma unui cabinet de consultatii oftalmologice. in decursul anilor, noi medici au fost angajati in cadrul clinicii, iar serviciile oferite s-au extins, incluzand in afara consultatiilor oftalmologice, operatii de cataracta si operatii pentru corectarea miopiei, hipermetropiei si astigmatismului (chirurgie refractiva). Recent, odata cu mutarea sediului din cartierul Cotroceni (Str.
Draghiescu Nr.9) in complexul Carol Park Residence (vezi adresa exacta la Contact ), clinica Optimed a fost redenumita in Visionclinic. Personalul clinicii a ramas insa acelasi. De la infiintare si pana in prezent, clinica de oftalmologie Visionclinic a efectuat cateva mii de consultatii oftalmologice si operatii de cataracta, iar catorva mii de pacienti le-a fost corectata miopia, hipermetropia sau astigmatismul cu ajutorul operatiei de chirurgie refractiva. Clinica de oftalmologie Visionclinic este dotata cu aparatura ultramoderna si de inalta precizie si calitate pentru toate serviciile oferite.
Medicii clinicii au o lunga experienta in domeniul oftalmologiei si sunt condusi de Prof. Dr Mihai Pop. Ambitia clinicii de oftalmologie Visionclinic este de a imbunatati vederea pacientilor prin oferta de servicii de inalta calitate si profesionalism. in plus, clinica noastra isi propune ca prin serviciile oferite, pacientii sa isi poata relua activitatea cotidiana intr-un timp cat se poate de scurt.
Cuvinte cheie:
Consultatii Oftalmologice, Operatii de Miopie, Operatii de Hipermetropie
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Visionclinic!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere