Spitalul Clinic de Neurologie Si Psihiatrie Prof.dr.alex Obreja Bucuresti, Bucureşti

Adresă:
Soseaua Berceni 10
Localitate:
041914 Bucureşti - Sector 4
Telefon:
021 334.42.66
Telefon:
021 334.44.83
Telefon:
021 334.79.94
Telefon:
021 334.51.75
Telefon:
021 334.49.93
Telefon:
021 334.49.73
Fax:
021 334.71.64
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Fiind un spital public profilat pe psihiatrie, desfasoara învatamântul universitar si postuniversitar de stat de psihiatrie în cadrul celor 4 Catedre specializate din Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, iar prin Compartimentele de cercetare promoveaza competitiv psihiatria româneasca si imaginea Spitalului la nivel international. Serviciile de sanatate publica - pentru adulti, copii, adolescenti si vârstnici - sunt asigurate de clinici si sectii de psihiatrie si sanatate mintala, de compartimente de psihiatrie comunitara, reintegrare psiho-sociala, psihoterapie, alcoologie, tulburari cognitive, de cabinete specializate pentru servicii medico-chirurgicale si expertiza, camera de garda si laboratoare de analiza etc.

Profil lung
Inaugurat în anul 1923 în Bucuresti, ca un spital de nivel european si cel mai mare din România, Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia" impune continuu în România, de aproape un secol progresul medical, stiintific si universitar în psihiatrie. De aceea, spitalul reprezinta astazi o unitate de referinta în domeniu, care aliniaza psihiatria româneasca la standardele moderne europene si internationale.

Păreri

sandu alina
5 Stele

pt tine

, 29 decembrie 2009

sa ai succes cu firma ta asta iti doresc si poate in viitor cand voi deveni asistenta sa ma angajez la tn .te poop si bafta multa

Elena Areta Doncea
5 Stele

Neurochirurgie vasculara

, 23 decembrie 2009

Vreau sa scriu ceva despre aceasta institutie medicala datorita faptului ca, bunica mea, care avea in aceea vreme 75 de ani traieste inca, datorita profesionalusmului medicilor de aici, datorita competentei cadrelor medicale medii. E o chestie care m-a marcat, o sa ma urmareasca toata viata. Acum 10 ani, in aceasta vreme ( 22,12,) fara nicio speranta de revenire bunica a fost adusa aici, in 29 ,12 a fost operata pe creer de un hematom parietal drept care ii provocase o paralizie severa, ajunsese aproape o leguma. In ziua Sfanta de Boboteaza a ajuns acasa, pe picioarele ei. Traieste si astazi, asa cum poate un batran de 85 de ani. Asa ca.... multumesc si acum, pe aceasta cale, cadrelor medicale de aici. Sunte oamenii care redau viata!!!!!

Scrie o părere pentru Spitalul Clinic de Neurologie Si Psihiatrie Prof.dr.alex Obreja Bucuresti!

Cunoşti firma Spitalul Clinic de Neurologie Si Psihiatrie Prof.dr.alex Obreja Bucuresti? Împărtășește-ți experiența!