Soft Temax SRL, Bucureşti

Denumire:
Soft Temax SRL
Adresă:
Bulevardul Iuliu Maniu 71
Localitate:
70000 Bucureşti - Sector 6
Fax:
+4 0318175550
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

S.C. SOFT TEMAX S.R.L. este o companie inovativa, infiintata in 1994, cu un colectiv tinar, care va propune o gama variata de servicii IT pentru organizatii, afaceri sau persoane fizice.
Fiecare client primeste 100% din atentia noastra, echipa focalizandu-si eforturile catre proiectul sau. Daca doriti tot ce este mai bun, apelati la SOFT-TEMAX.
Efectuand chiar noi recrutari, dispunem permanent de o echipa capabila pentru a realiza sarcini ca: scolarizari, webdesign, programare web, promovare pe Internet, traininguri operare PC si specifice pentru platforme software, consultanta generala software. Termenele de livrare precum si pretul va vor satisface cu certitudine.

Publicaţi imagini
Profil lung
Soft-Temax furnizeaza o gama de servicii specializate de informatizare. Contributia noastra la dezvoltarea companiilor se adreseaza unor nevoi fundamentale din toate etapele : promovarii firmei pe internet, a scolarizarii angajatilor, a construirii si mentineri infrastructurii IT, formarea unei echipe puternice selectate din zecile de mii de candidati, de la identificarea solutiilor pana la crearea de rezultate radicale. Pornim de la procese/metode consacrate ce au devenit standarde profesionale, pentru ca rezultatele muncii noastre sa fie întotdeauna de foarte buna calitate. Ne documentam, dar adaptam si personalizam aceste procese, astfel incat aceleasi rezultate sa fie, de fiecare data, relevante si utilizabile pentru clientii nostri, cautand sa le intelegem nevoile specifice. Cuvinte cheie : firme de recrutare a fortei de munca, firma recrutare, firme de recrutare, recrutare Bucuresti, recrutare Romania, agentii recrutare, firme recrutare, companii recrutare, firme Bucuresti, firme de recrutare, firme Romania, firme selectie personal, firme angajare, firme plasare, firme de recrutare, angajati, servicii recrutare, servicii resurse umane, firme de recrutare, preturi recrutare, tarife recrutare, resurse umane, firme de recrutare, resurse umane Bucuresti, resurse umane Romania, resurse umane tarife, firme de recrutare, resurse umane preturi, firme de recrutare,

Cuvinte cheie:

Software, Webdesign, Servicii It, Promovare pe Internet, Consultanta Generala Software, Promovarii Firmei pe Internet, Traininguri Operare Pc

Păreri

5 Stele

17 mai 2015

Recomand pentru publicitate in Google

popa cristian
5 Stele

technologia

, cu mai mult de 6 luni în urmă

firma dupa parea mea este companie inovativa in care are multi angajati capabili de sarcini si de consultanta generala.

Scrie o părere pentru Soft Temax SRL!

Cunoşti firma Soft Temax SRL? Împărtășește-ți experiența!