SC Romstal SRL, Bucureşti

Denumire:
SC Romstal SRL
Adresă:
Soseaua Vitan Barzesti 11A
Localitate:
031281 Bucureşti
Telefon:
0213320901
Fax:
021.332.09.04
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Reteaua de magazine Romstal numara la nivel international, 101 reprezentante si 29 de filiale; Romstal inaugureaza filialele din Arad, Baia Mare, Deva, Focsani, Galati, Suceava si Tg. Mures; In 2007, Romstal confirma inca o data statutul de companie romaneasca internationala si se extinde pe piata din Serbia, prin preluarea companiei private Doming d.o.o. specializata in comecializarea echipamentelor pentru instalatii.
Numarul angajatilor Romstal este de 1650, dintre care 1300 in Romania; In luna iunie 2007, în suplimentul Francize de top din România, realizat de revista Capital, franciza Romstal a fost clasată pe locul I la capitolul Cele mai puternice francize autohtone, iar in Top 100 companii private din România realizat de Business Magazin, compania Romstal s-a situat pe locul 84.

Publicaţi imagini
Profil lung
In luna noiembrie 2007, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in cadrul celei de a XIV-a editii a Topului Excelentei in afaceri, a oferit companiei Romstal premiul de excelenta Franciza autohtona de succes, pentru activitatea desfasurata in 2006.
Romstal si-a inceput activitatea in Bucuresti in anul 1994, avand sediul si spatiul de desfacere in incinta magazinului Unirea. Primele categorii de produse comercializate au fost radiatoare, centrale termice, pompe de circulatie, vase de expansiune si tubulatura din polipropilena.
Inca din primul an s-a dezvoltat in forma incipienta conceptul de franciza prin deschiderea reprezentantei din Miercurea Ciuc.
Romstal isi construieste propriul sediu, unde functioneaza si in prezent, in Soseaua Vitan-Barzesti; Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti claseaza Romstal pe locul 1 in Bucuresti, in domeniul Comert Intern.
Deschiderea primului magazin in Republica Moldova, in Chisinau, este evenimentul care sta la baza transformarii Romstal in companie multinationala; Se inaugureaza un nou magazin in Otopeni, se deschid alte doua filiale la Braila si Bacau, iar numarul reprezentantelor din tara creste la 55.
Romstal deschide filiala din Italia. Magazinul este situat in zona Brescia, ocupa o suprafata de 6.000 mp si are ca obiecte de activitate servicii logistice, export de materiale si vanzari din gama produselor hidro-termo-sanitare; Reteaua nationala de reprezentante Romstal foloseste o suprafata totala de 35.000 m2.
Compania obtine Certificatul de Autorizare ISO 9001:2001 al Sistemului de Management al Calitatii, in domeniul de activitate Importarea, distributia si asigurarea service-ului echipamentelor de incalzire si de racire si a partilor componente ale acestora. Importarea si distributia de obiecte sanitare si componente ale acestora.

Cuvinte cheie:

Centrale termice, Gresie, Corpuri de Iluminat, Magazin de Instalatii sanitare

Păreri

Pentelescu
1 Stele

reclamatie

cu mai mult de 6 luni în urmă

Dece dupa 3 luni nu se raspunde la o reclamatie?Serviciul dv.pe domeniu ce face?Trebuie sa ne adresam neaparat ANPC-ului? verificati lista de reclamatii si vedeti cum stati.!!

Comentariu

cu mai mult de 6 luni în urmă

doream sa aleg un chit,sunt ajutata politicos,cu rabdare,cand sa cumpar se comunica ca nu din magazinul respectiv,e normal?

hrubariu dana
5 Stele

ok

, cu mai mult de 6 luni în urmă

o firma de calitate cu produse de calitate.de acolo mi-am luat calorifere pentru centrala termica si sunt foarte bune
ok
Tags: ## instalati senitare
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Alexxx
5 Stele

Romstal

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Am cumparat anul acesta calorifere de la Romstal si am fost foarte multumit de raportul calitate pret. Oferta este una foarte variata, iar preturile sunt accesibile.

BERCANFLORIN
4 Stele

INSTALATII

, cu mai mult de 6 luni în urmă

ESTE INTRADEVAR UNIVERSUL INSTALATIILOR...AICI GASESTIT TOT CE VREI SI PRTURI BUNE FATA DE ALTE FIRME..AM LUAT SI EU CALORIFERE DE LA EI

Scrie o părere pentru SC Romstal SRL!

Cunoşti firma SC Romstal SRL? Împărtășește-ți experiența!