SC Mega Image SRL, Bucureşti

Denumire:
SC Mega Image SRL
Adresă:
Strada Siret Nr. 95, sector 1
Localitate:
Bucureşti
Telefon:
+40 21 224 66 77
Fax:
+40 21 224 60 11
Site:
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Mega Image isi propune sa fie prima alegere a clientilor in ceea ce priveste alimentele proaspete, calitatea produselor si sortimentatia unica si diversificata, toate oferite intr-un mediu ambiant cat mai placut.

In tot ceea ce face, Mega Image pune pe primul loc calitatea si prospetimea, alaturi de o ambianta specifica cu un caracter inconfundabil, originala, menita, in primul rand, sa asigure clientilor confort si un acces cat mai facil la toate produsele oferite in cadrul unei sortimentatii foarte variate.
Infiintata in 1995, Mega Image a fost una dintre primele retele de supermarketuri aparute pe piata locala. Mega Image este membra a Delhaize Group, societate infiintata in Belgia in anul 1864. In martie 2000, grupul belgian a achizitionat 51% din actiunile Mega Image, ulterior pachetul de actiuni majorandu-se la 70%. La sfarsitul lunii iunie 2004 grupul belgian a preluat integral reteaua de magazine Mega Image.

Publicaţi imagini
Profil lung
Avand o experienta de peste 140 de ani in retail, Delhaize Group a adus atat o noua identitate vizuala companiei, exprimata in principal prin schimbarea logo-ului, cat si o noua viziune de dezvoltare.
Mega Image detine pe piata locala doua formate de magazine: unele cu suprafete de aproximativ 1.000 de metri patrati, si magazine cu un format mai redus, avand suprafete de vanzare de pana la 600 de metri patrati.

Mega Image se afla intr-un proces continuu de modernizare, urmand focusul companiei pe produse proaspete precum si pe diversificarea gamei de produse. Prin investitii continue in tehnologii performante, cum ar fi cuptoare pentru produse de panificatie, rotisoare de ultima generatie, noi tipuri de rafturi pentru o expunere cat mai eficienta a produselor, Mega Image continua dezvoltarea magazinelor sale pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai placuta clientilor.

In 2007 Mega Image a achizitionat reteaua La Fourmi ce cuprindea 14 supermarketuri localizate in Bucuresti.
In 2009 Mega Image a achizitionat 4 magazin apartinand Prodas Holding, integradu-le in reteaua Mega Image.
In decembrie 2009 Mega Image a lansat un nou concept de supermarket pe piata romana: Red Market - un low cost supermraket ce se bazeaza pe costuri reduse si simplitate.

La sfarsitul anului 2009 reteaua Mega Image cuprindea 52 de supermarketuri, din care 48 in Bucuresti (inclusiv Ilfov), unul in Ploiesti, si trei in Constanta, toate respectand linia impusa inca de la intrarea pe piata ? calitate si servicii la cele mai inalte standarde sub garantia si semnul unei singure marci: Mega Image.

Cuvinte cheie:

Panificatie, Rafturi, Diversificata, Rotisoare, Low Cost, Mediu Ambiant, Alimente Proaspete, Sortimentatia Unica, Reteaua Mega Image, Supermraket

Păreri

Bercu Ana-Maria
5 Stele

Mega Image

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Din punctul meu de vedere este un magazin bun,iubesc unele produse ale lor,de exemplu mustarul Mega image,este nemaipomenit de bun

Ioana Zmeu
2 Stele

Mega Image

, cu mai mult de 6 luni în urmă

In acest supermarket gasesti o gama larga de produse, ce i drept, foarte variante. Preturile sunt cam piperate, insa isi merita banii pentru ca ofera tot ce este necesar intr o casa, si nu numai. Fructele sunt foarte gustoase si au un pret excelent ! Ce sa mai zic de gama diversificate de pizza ? yammmy !!

igo
3 Stele

bunicei

, cu mai mult de 6 luni în urmă

poti gasi o gama variata de produse insa sunt cam scumpe ! au preturi cam mari ceea ce detremina pe om sa mearga sa cumpere de la hiper market. In caz de maxima urgenta fac cumparaturile si de la acest magazin!

vogue
3 Stele

mega image

, cu mai mult de 6 luni în urmă

In general preturile lor sunt destul de ridicate, nu prea este o “afacere” sa iti faci cumparaturile la Mega Image. Nu sunt oferte foarte avantajoase, nu au o gama foarte larga de produse. Eu nu prea cumpar de la ei.

Scrie o părere pentru SC Mega Image SRL!

Cunoşti firma SC Mega Image SRL? Împărtășește-ți experiența!