SC Mega Image SRL, Bucureşti

Denumire:
SC Mega Image SRL
Adresă:
Str. Siret, Nr. 95, Et. 1
Localitate:
012152 Bucureşti - Sectorul 1
Telefon:
021 224 6677
Telefon:
021 312 9583
Fax:
021 224 6011
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum o lună | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Mega Image isi propune sa fie prima alegere a clientilor in ceea ce priveste alimentele proaspete, calitatea produselor si sortimentatia unica si diversificata, toate oferite intr-un mediu ambiant cat mai placut.

In tot ceea ce face, Mega Image pune pe primul loc calitatea si prospetimea, alaturi de o ambianta specifica cu un caracter inconfundabil, originala, menita, in primul rand, sa asigure clientilor confort si un acces cat mai facil la toate produsele oferite in cadrul unei sortimentatii foarte variate.
Infiintata in 1995, Mega Image a fost una dintre primele retele de supermarketuri aparute pe piata locala. Mega Image este membra a Delhaize Group, societate infiintata in Belgia in anul 1864. In martie 2000, grupul belgian a achizitionat 51% din actiunile Mega Image, ulterior pachetul de actiuni majorandu-se la 70%. La sfarsitul lunii iunie 2004 grupul belgian a preluat integral reteaua de magazine Mega Image.

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Panificatie, Rafturi, Diversificata, Rotisoare, Low Cost, Mediu Ambiant, Alimente Proaspete, Reteaua Mega Image, Sortimentatia Unica, Supermraket

Informaţii detaliate despre firmă

Număr de înmatriculare
J40/27872/1994
Număr de agajați
6107
S.I.C
4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun

Păreri

Bercu Ana-Maria
5 Stele

Mega Image

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Din punctul meu de vedere este un magazin bun,iubesc unele produse ale lor,de exemplu mustarul Mega image,este nemaipomenit de bun

Ioana Zmeu
2 Stele

Mega Image

, cu mai mult de 6 luni în urmă

In acest supermarket gasesti o gama larga de produse, ce i drept, foarte variante. Preturile sunt cam piperate, insa isi merita banii pentru ca ofera tot ce este necesar intr o casa, si nu numai. Fructele sunt foarte gustoase si au un pret excelent ! Ce sa mai zic de gama diversificate de pizza ? yammmy !!

igo
3 Stele

bunicei

, cu mai mult de 6 luni în urmă

poti gasi o gama variata de produse insa sunt cam scumpe ! au preturi cam mari ceea ce detremina pe om sa mearga sa cumpere de la hiper market. In caz de maxima urgenta fac cumparaturile si de la acest magazin!

vogue
3 Stele

mega image

, cu mai mult de 6 luni în urmă

In general preturile lor sunt destul de ridicate, nu prea este o “afacere” sa iti faci cumparaturile la Mega Image. Nu sunt oferte foarte avantajoase, nu au o gama foarte larga de produse. Eu nu prea cumpar de la ei.

Scrie o părere pentru SC Mega Image SRL!

Cunoşti firma SC Mega Image SRL? Împărtășește-ți experiența!