S.c. Yankee Land S.r.l., Bucureşti

Denumire:
S.c. Yankee Land S.r.l.
Adresă:
Soseaua Colentina 21
Localitate:
021155 Bucureşti - Sector 2
Mobil:
0722 45 02 02
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

O vecina venita în vizita a admirat-o si m-a întrebat (spre surprinderea mea) daca as vrea sa i-o vând. I-am vândut-o pentru ... pe care i-am folosit pentru a cumpara o cutie de parafina de la magazinul local.
Din ea am facut alte 2 lumânari în cutii de lapte, una dintre ele am vândut-o iar pe cealalta i-am oferit-o mamei de Craciun. Din nou am reinvestit profitul cumparând mai multa ceara.
Prietenii si vecinii mei erau încântati de aceste lumânari simple si continuau sa le cumpere în ritmul în care familia mea consuma cutii de lapte si suc de portocale.

Publicaţi imagini
Profil lung
Totul a început în Decembrie 1969. Aveam saisprezece ani si o mare problema: mai erau câteva zile pâna la Craciun si nu aveam nici un ban. Trebuia sa-i ofer mamei un cadou, asa ca mi-am pus imaginatia la încercare.
Am adunat creioanele din ceara folosite în copilarie si o cutie goala de lapte; am topit creioanele într-un vas pe plita din bucatarie, am turnat lichidul fierbinte în cutie si am adaugat un fitil împrumutat de la o lumânare folosita gasita în sufragerie. Tot restul acela de lumânare a fost introdus în cutie.
Câteva ore mai târziu, prima mea lumânare statea mândra pe masa din bucatarie.

Cuvinte cheie:

Auto, Masina, Parfumuri, Lumanari, Car, Parfum, Gel, Odorizante, Market, Oil, Quality, Gift, Odorizant, Best, Fresh, Aroma, Gifts, Fragrances, Parfumate, Lumanare Parfumata, Scents, Passion, Jar, Medium Jar, Large Jar, Aromas, Small Jar

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre S.c. Yankee Land S.r.l.!

Împărtășește-ți experiența!