S.c Electromontaj S.a., Bucureşti

Denumire:
S.c Electromontaj S.a.
Adresă:
Strada Candiano Popescu 1
Localitate:
040581 Bucureşti - Sector 4
Telefon:
004 021 3367584
Fax:
004 021 3367492
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

ELECTROMONTAJ S.A. este o companie de constructii internationala specializata in constructia si intretinerea liniilor de transport impreună cu staţiile electrice de conexiuni şi de transformare pentru alimentarea cu energie electrica.

Publicaţi imagini
Profil lung
Cu baza in Romania si peste 60 de ani de experienta, ELECTROMONTAJ se poate mandri cu executarea si finalizarea a numeroase proiecte "la cheie" in Romania si in lume, de-a lungul unor zone din cele mai dificile intalnite in lume: lanturi muntoase, dune inalte de nisip sau traversari de rauri si zone mlastinoase. Excelenta reputatie a companiei a fost realizata prin promovarea continua a unei politici de satisfacere a cerintelor clientilor nostrii prin cele mai bune solutii constructive, intr-o mare variatate de proiecte: linii electrice aeriene de transport pana la 750 kV, cablurile subterane de 110 kV, posturi si statii de transformare, liniile aeriene sau în cablu de medie tensiune, liniile electrice sau în cablu de joasă tensiune, linii electrice pentru transport urban cu tramvaie si troleibuze, electrificări de căi ferate, iluminat stradal sau al unor stadioane, instalatii montane de transport pe cablu - teleferice si telegondole, constructia de microhidrocentrale, instalarea de turbine si parcuri eoliene, constructii de clădiri, statii, reparatii si foraje. Sucursalele noastre externe permanente aflate in Cipru, Emiratele Arabe Unite si Iordania in care lucreaza 450 specialisti in echipe isi imbunatatesc continu metodele de constructii si tehnicile de lucru.
Experienta managerilor nostrii a permis afirmarea unor echipe cu inalta specializare si o permanenta crestere a dotariilor cu masini si echipamente. Folosirea unor macarale de mare capacitate, a elicopterelor si a celor mai moderne echipamente pentru montarea conductoarelor a redus costul proiectelor noastre ca si termenele de executie, asigurandu-ne ca in acelasi timp s-au adoptat si asigurat conditii de lucru sigure pentru oameni si mediul inconjurator in toate santierele noastre.
Electromontaj are propria sa fabrica pentru stalpii metalici zabreliti, zincati la cald pentru toate tipurile de stalpi ceruti de beneficiar atat pentru linii cat si pentru statii electrice de la 0, 4 la 750 KV.
Descriere limbă străină
ELECTROMONTAJ S.A. Bucharest is an international construction company, specialized in building and maintaining power lines, as well as substations for the power supply. Based in Romania, having over 60 years experience, ELECTROMONTAJ takes pride in the execution and completion of various turn-key projects in Romania and abroad in the most difficult areas of the world: mountains, through the high sandy dunes or river and marsh crossings. The excellent reputation of our company was achieved by continuously promoting the policy of satisfying the demands of our clients with the best practical solutions in a great variety of projects: overhead distribution lines up to 750 kV, 110 kV underground cables, transformer posts and substations, overhead lines or in medium voltage cable, electric lines or in low voltage cable, electric lines for city transport by tramway and trolleybuses, electrification of railways, city and stadium lighting, instalation of transportation systems for tourism - ropeways and gondolas, construction of micro-hydroelectric power plants, installation of wind turbines, construction of buildings and substations, roads, earthworks and drilling works.

Cuvinte cheie:

Structuri metalice, Echipamente Electrice, Izolatoare, Confecţii metalice, Cleme, Statii Electrice, Armături, Protecţie, Materiale Electroizolante, Echipamente de Automatizare, Cabluri de Tracţiune, Pavele de Diferite Forme, Accesorii pentru Montaj Cabluri, Lanţuri cu Izolatoare Compozite, Tracţiune Feroviară, Cabluri pentru Iluminat

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre S.c Electromontaj S.a.!

Împărtășește-ți experiența!