Restaurant Mezze, Bucureşti

Restaurant Mezze
Strada Mircea Vulcanescu Nr.153 B, Sectorul 1
Bucureşti - Sector 1
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Arta de a gati, decora si prezenta cele mai savuroase bucate din lume, are un nume: Mezze.
Extravaganta culinara, feeria culorilor si bogatia miresmelor din condimente fac din produsele bucatariei libaneze unele dintre cele mai cautate si apreciate mancaruri.
Pionieri pe piata, Mezze a luat fiinta cu scopul de a-si delecta clientii cu nemaipomenitele specialitati culinare libaneze si de a face cunoscuta bucataria libaneza impreuna cu beneficiile aceteia, asupra starii de sanatate, publicului bucurestean.

In libaneza, notiunea de "Mezze" reprezinta multitudinea de feluri de mancare ce se servesc inaintea oricarei mese traditionale cu specific libanez!

  1. Promoţii

Profil lung
Bucatarii nostri, maestri in arta culinara libaneza, pregatesc bucate incantatoare la vedere si excelente la gust, in dorinta de a satisface cat mai riguros exigentele clientilor nostri, in ceea ce priveste prepararea retetelor traditionale libaneze. Pentru aceia dintre dumneavoatra care vor sa-si extinda orizontul gastronomic, lansam invitatia de a incerca cateva dintre produsele noastre, un bun start in familiarizarea cu bucataria libaneza, cu produsele sale naturale, atent selectionate si pregatite.
Cuvinte cheie:
Catering, Salate, Desert, Băuturi, Clienti, Aperitive Calde, Aperitive Reci, Bucataria Libaneza, Mese Traditionale, Traditii Inedite, Mancarea Deosebita, Specialitati Culinare Libaneze, Sosuri Garnituri, Atractii Ale Culturii Libanezelivrare, Atmosfera Exotica, Supe Gratar, Limonada Libaneza, Dansul Specific
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Restaurant Mezze!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere