Restaurant Mezze, Bucureşti

Denumire:
Restaurant Mezze
Adresă:
Strada Mircea Vulcanescu Nr.153 B, Sectorul 1
Localitate:
Bucureşti
Telefon:
021-3116633
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Arta de a gati, decora si prezenta cele mai savuroase bucate din lume, are un nume: Mezze.
Extravaganta culinara, feeria culorilor si bogatia miresmelor din condimente fac din produsele bucatariei libaneze unele dintre cele mai cautate si apreciate mancaruri.
Pionieri pe piata, Mezze a luat fiinta cu scopul de a-si delecta clientii cu nemaipomenitele specialitati culinare libaneze si de a face cunoscuta bucataria libaneza impreuna cu beneficiile aceteia, asupra starii de sanatate, publicului bucurestean.

In libaneza, notiunea de "Mezze" reprezinta multitudinea de feluri de mancare ce se servesc inaintea oricarei mese traditionale cu specific libanez!

Publicaţi imagini

Profil lung
Bucatarii nostri, maestri in arta culinara libaneza, pregatesc bucate incantatoare la vedere si excelente la gust, in dorinta de a satisface cat mai riguros exigentele clientilor nostri, in ceea ce priveste prepararea retetelor traditionale libaneze. Pentru aceia dintre dumneavoatra care vor sa-si extinda orizontul gastronomic, lansam invitatia de a incerca cateva dintre produsele noastre, un bun start in familiarizarea cu bucataria libaneza, cu produsele sale naturale, atent selectionate si pregatite.

Cuvinte cheie:

Bauturi, Catering, Salate, Desert, Clienti, Aperitive Calde, Aperitive Reci, Mese Traditionale, Bucataria Libaneza, Specialitati Culinare Libaneze, Mancarea Deosebita, Atmosfera Exotica, Supe Gratar, Limonada Libaneza, Traditii Inedite, Atractii Ale Culturii Libanezelivrare, Dansul Specific, Sosuri Garnituri

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Restaurant Mezze!

Împărtășește-ți experiența!