Restaurant Godfather Grand Ballroom, Bucureşti

Denumire:
Restaurant Godfather Grand Ballroom
Adresă:
Complex Gorjului, Cartier Militari
Localitate:
Bucureşti
Site:
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Restaurant GodFather Grand Ballroom organizeaza evenimentele cele mai importante din viata dvs.
Recent deschis, va prezentam un salon foarte cochet, stilat, care se dedica tuturor celor prezenti la evenimente.

Publicaţi imagini

Profil lung
A fost construit sa satisfaca cele mai exigente gusturi atunci cand alegeti o locatie pentru un eveniment important sau o petrecere!
In functie de evenimentele ce vor avea loc, decorul salonului poate fi adaptat, tinand cont de tema sarbatorii, precum si de preferintele dumneavoastra.
Ofera angajatilor companiei tale un eveniment in conditiile pe care le merita. Fie ca este vorba de un team building sau o petrecere tematica, GOdFather Grand Ballroom iti sta la dispozitie cu toate elementele pentru a fi pe deplin multumit.
De la prezentari de moda pana la lansari de carte: GodFather Grand Ball Room detine toate caracteristicile pentru a indeplini conditiile organizarii unor astfel de evenimente. Iar daca iti doresti o petrecere de neuitat, avem "ingredientele" perfecte pentru a fi satisfacut.
Avem pentru tine locul ideal, fie ca trebuie sa organizezi o conferinta stiintifica, fie o conferinta de presa. GodFathero Grand Ballroom este un centru de evenimente care iti ofera un spatiu generos si toate elementele ce iti sunt necesare.

Cuvinte cheie:

Restaurant, Nunti, Botezuri, Aniversari, Conferinte, Sonorizare, Lumini, Petreceri Copii, Sampanie, Petreceri Corporate, Agenti de Paza, Piscoturi, Consiliere de specialitate, Servicii Aditionale, Spatiu Generos, Exigente Gusturi, Salon Foarte Cochet

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Restaurant Godfather Grand Ballroom!

Împărtășește-ți experiența!