Restaurant Casa Dragonului, Bucureşti

Denumire:
Restaurant Casa Dragonului
Adresă:
Calea Dudesti Nr.198
Localitate:
Bucureşti
Telefon:
021-320.26.66
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Program restaurant: 12:00 - 22:00.
Program livrare: 12:00 - 21:00.
CASA DRAGONULUI, restaurant chinezesc din Bucuresti, situat in sectorul 3, zona Dristor, pe Calea Dudesti in apropiere de intersectia cu Mihai Bravu; un restaurant select ce va ofera un cadru prietenos, dar elegant la parter si intim, primitor la etaj, cu separeuri alese si mese rotunde.
Programul nostru incepe zilnic la orele 12 si se incheie cand clientii nostri reusesc cu greu sa se desparta de rafinametul ambiental, fiind pe deplin satisfacuti.

Publicaţi imagini
Profil lung
Muzica de fundal, traditional chinezeasca va imbie sa va lasati simturile puse la incercare de savoarea bucatelor pregatite de excelentul nostru bucatar adus special tocmai din indepartata China pentru a face deliciul dumneavoastra.
Personalul a fost atent selectionat pentru a face fata celor mai exigente cerinte.
Oferim de asemenea servicii de catering pentru diverse evenimente, dar si livrari zilnice pentru toti cei ce simt nevoia sa-si imbunatateasca ziua prin degustarea unor mancaruri asiatice de-o savoare rar intalnita.
Comenzi mancare chinezeasca pentru acasa. Home delivery, take away, catering pentru firme si persoane fizice. Specialitati chinezesti savuroase din bucataria chinezeasca.
Traiti adevarata experienta gastronomica la Dragon House !!
Descriere limbă străină
Dragon House is a chinese restaurant with home delivery, take away delicious asian foods.
Serves various chinese cuisines for
lunch and dinner.

Cuvinte cheie:

Restaurant, Nunti, Mese Festive, Botezuri, Catering, Bucataria Chinezeasca, Meniu de Post, Specialitati Chinezesti, Experienta Culinara, Meniu Romanesc, Livrari Zilnice, Atmosfera de Neuitat, Mancaruri Asiatice, Savoare Rar Intalnita

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Restaurant Casa Dragonului!

Împărtășește-ți experiența!