Regina Maria - Spitalul Euroclinic, Bucureşti

Regina Maria - Spitalul Euroclinic
Calea Floresca 14A
014461 Bucureşti - Sector 1
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

2008, este anul investitiilor. Extinderea CMU în afara Bucurestiului. Primul pas, achizitioarea Centrului Medical Mosilor, detinător a două clinici medicale în Cluj Napoca. Urmează Avamedica, 3 clinici medicale în Constanta, unde preluarea a fost urmată de construirea unui nou Centru de Diagnostic si Tratament împreună cu Avamedica. CMU Kids - prima clinică de pediatrie dedicată segmentului micilor pacienti.


Profil lung
Centrul de Diagnostic si Tratament - depistarea precoce a unor afectiuni deosebit de grave prin intermediul celor mai avansate tehnici si aparate disponibile în acest moment. Spitalul de Obstetrică si Ginecologie Regina Maria - Cel mai modern spital dedicat obstetricii si ginecologiei, cu dotări si tehnici de ultimă oră, inclusiv cu posibilitatea nasterii în apă. Parteneriat Academic - Am dezvoltat un parteneriat cu o serie de personalităti din lumea medicală din România si din străinătate; 30 de profesori dau consultati si asigură interventii în clinicile CMU, pe bază de programare. VIP Health Check - un program inovator de scanare a stării de sănătate. Un examen clinic complet, într-o singură zi, un proces complex de evaluare a stării de sănătate. Stem-Health Unirea - Banca de celule stem beneficiază de un semnificativ aport de know-how din partea New England Blood Cord Bank cea mai importantă bancă de celule stem pe plan mondial, conectată la centrul de cercetare din cadrul Universitătii Harvard.
Centrul Medical Unirea a finalizat în prima parte a anului procesul de vânzare a unei participatii majoritare către fondul de investitii Advent International. Este vorba de cea mai amplă tranzactie de pe piata serviciilor medicale private din România la această dată. În urma rebrandingului, Maternitatea Regina Maria va purta numele de REGINA MARIA Spital de obstetrică şi ginecologie, CMU Kids va deveni REGINA MARIA Policlinica pentru copii, iar Spitalul Euroclinic se va numi REGINA MARIA Spitalul Euroclinic. De asemenea, Stem-Health Unirea devine integral parte din reţeaua privată de sănătate sub denumirea de Banca Centrală de Celule Stem REGINA MARIA, în timp ce reţeaua proprie de laboratoare se numeste Divizia Laboratoare Clinice REGINA MARIA.
Cuvinte cheie:
Spitale, Spital, Copii, Laborator, Clinici, Clinica, Celule Stem, Imagistică, Medic la Domiciliu, Maternităţi, Maternintate, Medici la Domiciliu
Regina Maria - Spitalul Euroclinic apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Regina Maria - Spitalul Euroclinic!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Calea Floreasca Nr. 14 A
  014461  Bucureşti
 2. Bd. Iancu de Hunedoara Nr. 30-32
  011743  Bucureşti
 3. Sectorul 2, Sos.Stefan Cel Mare 11
  020122  Bucureşti
 4. Cal. Dorobanţi, Nr. 58
  010556  Bucureşti
 5. Sectorul 1, Calea Dorobantilor 32
  010573  Bucureşti
 6. P-Ta Lahovari Nr. 1
  010464  Bucureşti
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere