Regina Maria - Maternitate, Bucureşti

Adresă:
Strada Brodina 3
Localitate:
013744 Bucureşti - Sector 1
Telefon:
4 021 9268
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Centrul Medical Unirea a finalizat în prima parte a anului procesul de vânzare a unei participatii majoritare către fondul de investitii Advent International. Este vorba de cea mai amplă tranzactie de pe piata serviciilor medicale private din România la această dată. În urma rebrandingului, Maternitatea Regina Maria va purta numele de REGINA MARIA Spital de obstetrică şi ginecologie, CMU Kids va deveni REGINA MARIA Policlinica pentru copii, iar Spitalul Euroclinic se va numi REGINA MARIA Spitalul Euroclinic. De asemenea, Stem-Health Unirea devine integral parte din reţeaua privată de sănătate sub denumirea de Banca Centrală de Celule Stem REGINA MARIA, în timp ce reţeaua proprie de laboratoare se numeste Divizia Laboratoare Clinice REGINA MARIA.

Profil lung
2008, este anul investitiilor. Extinderea CMU în afara Bucurestiului. Primul pas, achizitioarea Centrului Medical Mosilor, detinător a două clinici medicale în Cluj Napoca. Urmează Avamedica, 3 clinici medicale în Constanta, unde preluarea a fost urmată de construirea unui nou Centru de Diagnostic si Tratament împreună cu Avamedica. CMU Kids - prima clinică de pediatrie dedicată segmentului micilor pacienti.
Centrul de Diagnostic si Tratament - depistarea precoce a unor afectiuni deosebit de grave prin intermediul celor mai avansate tehnici si aparate disponibile în acest moment. Spitalul de Obstetrică si Ginecologie Regina Maria - Cel mai modern spital dedicat obstetricii si ginecologiei, cu dotări si tehnici de ultimă oră, inclusiv cu posibilitatea nasterii în apă. Parteneriat Academic - Am dezvoltat un parteneriat cu o serie de personalităti din lumea medicală din România si din străinătate; 30 de profesori dau consultati si asigură interventii în clinicile CMU, pe bază de programare. VIP Health Check - un program inovator de scanare a stării de sănătate. Un examen clinic complet, într-o singură zi, un proces complex de evaluare a stării de sănătate. Stem-Health Unirea - Banca de celule stem beneficiază de un semnificativ aport de know-how din partea New England Blood Cord Bank cea mai importantă bancă de celule stem pe plan mondial, conectată la centrul de cercetare din cadrul Universitătii Harvard.

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Regina Maria - Maternitate!

Împărtășește-ți experiența!