Regina Maria - Clinica Baneasa, Bucureşti

Denumire:
Regina Maria - Clinica Baneasa
Adresă:
Strada Ion Ionescu 5B
Localitate:
013811 Bucureşti - Sector 1
Telefon:
+4 021 9268
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Continuă seria extinderilor. CMU Ploiesti, un proiect greenfield cu parteneri locali. Două noi clinici CMU în Bucuresti Clinica dedicată de medicina muncii se mută într-un spatiu nou în parcul Iride. CMU Sema Parc o nouă policlinică mai aproape de pacientii nostri din sectorul 6.

Publicaţi imagini

Profil lung
Centrul Medical Unirea a finalizat în prima parte a anului procesul de vânzare a unei participatii majoritare către fondul de investitii Advent International. Este vorba de cea mai amplă tranzactie de pe piata serviciilor medicale private din România la această dată. În urma rebrandingului, Maternitatea Regina Maria va purta numele de REGINA MARIA Spital de obstetrică şi ginecologie, CMU Kids va deveni REGINA MARIA Policlinica pentru copii, iar Spitalul Euroclinic se va numi REGINA MARIA Spitalul Euroclinic. De asemenea, Stem-Health Unirea devine integral parte din reţeaua privată de sănătate sub denumirea de Banca Centrală de Celule Stem REGINA MARIA, în timp ce reţeaua proprie de laboratoare se numeste Divizia Laboratoare Clinice REGINA MARIA.

Cuvinte cheie:

Copii, Spitale, Laborator, Spital, Clinici, Clinica, Celule Stem, Imagistică, Medic la Domiciliu, Medici la Domiciliu, Maternităţi, Maternintate

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Regina Maria - Clinica Baneasa!

Împărtășește-ți experiența!