Rcs Rds Bucuresti Libertatii, Bucureşti

Adresă:
Bulevardul Libertatii 8-10
Localitate:
040128 Bucureşti
Telefon:
031.400.4414
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum 2 luni | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

RCS & RDS este o companie modernă, cu o experienţă de 15 ani în furnizarea soluţiilor de telecomunicaţii. Operatorul de telecomunicaţii are 6500 angajaţi şi dispune de un număr de peste 200 puncte de prezenţă la nivelul întregii ţări. RCS & RDS este totodată unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii şi în Spania, Italia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia şi Serbia.

Profil lung
RCS & RDS şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă.

Păreri

1 Stele

11 februarie 2015

o porcarie, la fel ca reteaua pentru care presteaza service.

1 Stele

12 noiembrie 2014

Am făcut doua abonamente si un sim mia fost dat defec a tebuit sa fac un drum pana la singurul service pe buc

sorin__
5 Stele

reclamatii

31 octombrie 2012

Cea mai proasta firma posibila care exista, stau de 2 luni sa lege un cablu de la stalp pana in casa.Nu este posibil asa ceva.

Scrie o părere pentru Rcs Rds Bucuresti Libertatii!

Cunoşti firma Rcs Rds Bucuresti Libertatii? Împărtășește-ți experiența!