Pecef Tehnica SRL , Bucureşti

1 Recenzie
Pecef Tehnica SRL
Crangasi, Nr. 5
060331 Bucureşti - Sector 6
021 637 7002
021 637 2598
074 584 4540
021 315 0658
0244 514 486
ultima actualizare a fost acum 22 zile

Informaţii detaliate

Număr de agajați
501-1000

Descriere

Atunci cand hipoacuzia nu mai poate fi recuperata pe cale medicamentoasa sau chirurgicala, se recurge la protezarea auditiva.
Din varietatea de proteze auditive disponibile, audiologul o va alege pe aceea care se potriveste cel mai bine gradului de hipoacuzie, stilului de viata al pacientului, posibilitatilor financiare si varstei acestuia.

La sediul firmei AUDIOLUX puteti beneficia de urmatoarele servicii:

Consiliere protetica; Audiometrie tonala; Audiometrie vocala; Audiometrie in camp liber; Verificari proteze/olive; Reglarea protezelor; Realizarea olivelor in laboratorul propriu; Inlocuirea tuburilor de sunet; Verificarea olivelor si protezelor auditive; Verificarea si inlocuirea bateriilor; Deplasari la domiciliu pentru pacientii netransportabili.

Audiogramele ajuta la stabilirea diagnosticului. Pentru pacientii care cumpara aparate auditive de la firma noastra audiogramele sunt gratuite.


Cuvinte cheie:
Servicii de Curatenie, Montaj Instalatii, Leasing de Personal, Protezare Auditiva, Finisaje In Constructii, Servicii de Logistica, Service Aparate Electronice
Pecef Tehnica SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

george m

impresii

cu mai mult de 6 luni în urmă

Aparatele Siemens sunt foarte bune , am cumparat un aparat auditiv Siemens modelul Motion 101 CIC si sunt multumit de el desi nu am mult timp de cand il port. Singurul lucru la care nu sunt pe deplin multumit este faptul ca la individualizarea aparatului auditiv trebuie sa se acorde o mai mare atentie si rabdare deoarece aceasta personalizare difera de curba tinta pe care o face calculatorul pe baza audiogramei iar conditiile in care se face reglajul la cabinet difera de conditiile reale, in cabinet nefiind nicio sursa sonora care sa poata fi sesizata atunci cand se face reglajul aparatului. As fi dorit ca softul de reglaj sa poata fi accesat de oricine are achizitionat un aparat auditiv pentru a face aceste reglaje fine ori de cate ori simte nevoia.Reglajul fin in acest mod poate fi comparat ca si cum este a scrie ceva cu mana altuia. Va rugam sa luati in considerare posibilitatea de efectua aceste reglaje intr-un mod cat mai usor si de a nu merge de fiecare data la cabinet.In rest totul este foarte bine . Va multumesc pentru timpul acordat.

Scrie o părere pentru Pecef Tehnica SRL !

Cunoşti firma Pecef Tehnica SRL ? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Firme similare în apropiere

 1. Str. Ing. Varnav Scarlat Nr. 35
    Bucureşti
 2. Str. Gabriel Cioran, Nr. 21-23
  060236  Bucureşti
 3. Zboina Neagră Nr. 8-10, Bl. 91-95 Sc. 1 Et. 4 Ap. 24
    Bucureşti
 4. Str Pietrele Doamnei, Nr. 17, Sect. 6
  060317  Bucureşti
 5. Vintila Mihailescu 18
  060398  Bucureşti
 6. Nicolae Oncescu
  34556  Bucureşti
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere