Pecef Tehnica SRL , Bucureşti

1 Recenzie
Pecef Tehnica SRL
Calea Crangasi, Nr.5, Bloc 3, Parter
060331 Bucureşti - Sector 6
021 637 7002
021 637 2598
021 315 0658
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Atunci cand hipoacuzia nu mai poate fi recuperata pe cale medicamentoasa sau chirurgicala, se recurge la protezarea auditiva.
Din varietatea de proteze auditive disponibile, audiologul o va alege pe aceea care se potriveste cel mai bine gradului de hipoacuzie, stilului de viata al pacientului, posibilitatilor financiare si varstei acestuia.

La sediul firmei AUDIOLUX puteti beneficia de urmatoarele servicii:

Consiliere protetica; Audiometrie tonala; Audiometrie vocala; Audiometrie in camp liber; Verificari proteze/olive; Reglarea protezelor; Realizarea olivelor in laboratorul propriu; Inlocuirea tuburilor de sunet; Verificarea olivelor si protezelor auditive; Verificarea si inlocuirea bateriilor; Deplasari la domiciliu pentru pacientii netransportabili.

Audiogramele ajuta la stabilirea diagnosticului. Pentru pacientii care cumpara aparate auditive de la firma noastra audiogramele sunt gratuite.


Profil lung
Centrul de protezare auditiva AUDIOLUX din cadrul firmei PECEF TEHNICA ofera consultatii, servicii de audiometrie, protezare auditiva si logopedie. Centrul este reprezentant acreditat SIEMENS si pune la dispozitia pacientilor sai peste 75 de tipuri de proteze auditive marca SIEMENS si implanturi cohleare Med El, acoperind toate pierderile auditive, toate modelele, pentru toate buzunarele si exigentele. Aici gasiti si sfaturi pentru hipoacuzici si pentru parintii cu copii hipoacuzici. Centrul de protezare auditiva AUDIOLUX din cadrul firmei PECEF TEHNICA ofera consultatie si servicii de audiometrie si protezare auditiva.

Centrul este reprezentant acreditat Siemens, beneficiand de cele mai noi tehnologii in domeniul audiologiei si de personal specializat in clinici de profil din Franta, Belgia si Germania. Din 2002 suntem certificati conform standardului ISO 9001.

La sediul sau din Cal. Crangasi, Nr. 5, Bl. 3, Sector 6, Bucuresti, AUDIOLUX pune la dispozitia pacientilor sai peste 75 de tipuri de proteze auditive marca SIEMENS, si implanturi cohleare MED EL, acoperind toate pierderile auditive, toate modelele, pentru toate buzunarele si exigentele. In plus, centrul ofera toate tipurile de baterii pentru aparate auditive, olive personalizate, confectionate din materiale de diferite duritati si culori, in laboratorul propriu, antifoane si alte accesorii.

O atentie deosebita este acordata copiilor care au probleme de auz, deoarece o buna protezare auditiva in perioada copilariei asigura o integrare armonioasa in societate si o dezvoltare normala a acestora.Datorita contractului cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CAS), pacientii din intreaga tara pot beneficia de proteze auditive gratuite sau in regim compensat.
Cuvinte cheie:
Servicii de Curatenie, Montaj Instalatii, Leasing de Personal, Protezare Auditiva, Finisaje In Constructii, Servicii de Logistica, Service Aparate Electronice
Publicaţi imagini

Păreri

george m

impresii

cu mai mult de 6 luni în urmă

Aparatele Siemens sunt foarte bune , am cumparat un aparat auditiv Siemens modelul Motion 101 CIC si sunt multumit de el desi nu am mult timp de cand il port. Singurul lucru la care nu sunt pe deplin multumit este faptul ca la individualizarea aparatului auditiv trebuie sa se acorde o mai mare atentie si rabdare deoarece aceasta personalizare difera de curba tinta pe care o face calculatorul pe baza audiogramei iar conditiile in care se face reglajul la cabinet difera de conditiile reale, in cabinet nefiind nicio sursa sonora care sa poata fi sesizata atunci cand se face reglajul aparatului. As fi dorit ca softul de reglaj sa poata fi accesat de oricine are achizitionat un aparat auditiv pentru a face aceste reglaje fine ori de cate ori simte nevoia.Reglajul fin in acest mod poate fi comparat ca si cum este a scrie ceva cu mana altuia. Va rugam sa luati in considerare posibilitatea de efectua aceste reglaje intr-un mod cat mai usor si de a nu merge de fiecare data la cabinet.In rest totul este foarte bine . Va multumesc pentru timpul acordat.

Scrie o părere pentru Pecef Tehnica SRL !

Cunoşti firma Pecef Tehnica SRL ? Împărtășește-ți experiența!