Ministerul Agriculturii, Padurilor Si Dezvoltarii Rurale, Bucureşti

Denumire:
Ministerul Agriculturii, Padurilor Si Dezvoltarii Rurale
Adresă:
B-Dul Carol I; Nr. 2-4
Localitate:
030163 Bucureşti - Sector 3
Telefon:
021 307 2300
Telefon:
021 307 2446
Fax:
021 307 8682
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum 2 zile | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Bine ati venit pe pagina Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Aici veti putea afla cele mai noi informatii despre activitatea noastra!

Publicaţi imagini

Profil lung
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale este autoritatea publică centrală responsabilă cu aplicarea strategiei şi Programului de guvernare, cu rol în elaborarea şi implementarea strategilor naţionale sectoriale în domeniile agriculturii şi producţiei alimentare, dezvoltării rurale, pescuitului şi acvaculturii, îmbunătăţirilor funciare, precum şi în domeniile conexe: fitosanitar, cercetarea ştiinţifică de specialitate, conservarea şi managementul durabil al solurilor şi al resurselor genetice vegetale şi animale.

Cuvinte cheie:

Consultanta, Agricultura, Cercetare, Imbunatatiri, Seminte, Agricol, Guvern, Parlament, Cercetare Agricola, Administratia Prezidentiala, Organizaţie Guvernamentală, Alte Institutii centrale Ale Statului, Institutii de Interes Public, Ministere Si Institutii de Interes Public, Cercetare Si Dezvoltare In Domeniul Agricol

Păreri

dobrea florin
3 Stele

ministerul agriculturii

, cu mai mult de 6 luni în urmă

o ramura in orice stat extrem de importanta, foarte productiva in vremurile comuniste si la pamant in vremurile noastre. sunt de parere ca este cea mai importanta ramura in economia unui stat, de ea depinde cel mai mult importurile cat si exporturile si de aceia sunt de parere ca trebuie asigurat un maxim posibil din PIB pentru ea.

Scrie o părere pentru Ministerul Agriculturii, Padurilor Si Dezvoltarii Rurale!

Cunoşti firma Ministerul Agriculturii, Padurilor Si Dezvoltarii Rurale? Împărtășește-ți experiența!