Marcus Electronics SRL, Bucureşti

1 Recenzie
Marcus Electronics SRL
Strada Moinesti 7, langa scoala 309
061231 Bucureşti - Sector 6
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J40/3220/2006
CIF
18426506

Descriere

Suntem o echipa tanara si dinamica, capabila sa faca fata noilor provocari si cerinte din domeniul REPARATIILOR ELECTRONICE. Punem pret doar pe calitatea si promptitudinea serviciilor oferite, astfel, inca de la inceput, am reusit sa oferim servicii de calitate si sa tratatam fiecare client cu maxima seriozitate si profesionalism. Suntem "doctori" in reparatii electronice si avem 'remedii' pentru fiecare tip de echipament electronic.
Mai mult, putem sa ne deplasam la domiciliul astfel castigam timp pentru dumneavoastra, un aspect atat de important in ziua de astazi. De asemenea in cazuri speciale, specialistii nostri in reparatii de echipamente electronice se pot deplasa in orice localitate de pe teritoriul Romaniei.
Ne suni sau ne scrii un e-mail, iar noi trimitem la tine o echipa de specialisti ca sa-ti rezolve rapid si eficient problemele aparute la echipamentele electronice. Simplu si comod!

 1. Blog
 2. Despre noi
 3. Preţuri
 4. Produse şi servicii

Profil lung
Service-ul nostru dispune de un laborator propriu in Bucuresti, dotat cu echipamente de ultima generatie pentru a diagnostica si rezolva orice tip de defectiune aparuta la echipamentele electronice de uz general cat si pentru cele dedicate. SC Marcus Electronics SRL inseamna: profesionalism si seriozitate; incredere si competenta; garantarea serviciilor oferite (6-24 luni); preturi avantajoase.
Cuvinte cheie:
Reparatii Calculatoare, Reparatii Laptopuri, Reparatii Televizoare, Service Electronice, Reparatii Monitoare Lcd, Reparatii Gps, Reparatii sisteme Audio, Reparatii Cuptoare cu Microunde, Reparatii Casetofoane Auto, Reparatii Aparate Foto, Reparatii Camere Video, Reparatii Videoproiectoare, Reparatii Cd Auto, Reparatii Casetofoane, Reparatii Cd Player, Reparatii Retroproiectoare, Reparatii Mp3 Auto, Reparatii Combine Muzicale, Reparatii Mp3, Reparatii Dvd Auto
Marcus Electronics SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Cetatean european

calitatea serviciilor

cu mai mult de 6 luni în urmă

Din punctul meu de vedere, o "adunatura" (nu se poate discuta de o firma in conditiile in care lucreaza: - curatenie la locul de munca -10 din 10 - respect fata de client - nu poate fi vorba - reparatie estemata la 2 zile intinsa la 8 zile pana am decis sa ma duc sa ma duc la alta firma de profil ; - electronicele zac in spatiul infect cu cm de praf pe ele). NERECOMANDAT CU DRAG!
#cuptor microunde#seriozitate
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Marcus Electronics SRL!

Cunoşti firma Marcus Electronics SRL? Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Bd. Maniu Iuliu Nr. 61
  061083  Bucureşti
 2. Str. Velei Nr. 2, Bl. 2, sector 6
    Bucureşti
 3. Bd. Iuliu Maniu Nr. 158
    Bucureşti
 4. Str. Velei Nr. 4, Bl. 3, Sc. 1, Ap. 34
  70000  Bucureşti
 5. Str. Dezrobirii, Nr. 40, Bl. O8, Ap. 16
  060981  Bucureşti
 6. Iuliu Maniu 59
    Bucureşti
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere