Klandi Delivery, Bucureşti

Adresă:
Str. Preciziei, Nr. 1-3
Localitate:
Bucureşti - Sector 6
Mobil:
0767994411
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Mancare delicioasa care nu iti va rani portofelul!
KLANDI DELIVERY ofera servicii de inalta calitate si de excelenta culinara la dumneavoastra acasa, la birou, petreceri, evenimente si ocazii speciale. Mancarea noastra delicioasa, de prima clasa si marea atentie la nevoile clientilor nostrii au avut ca rezultat aprecieri critice si o buna reputatie.

Profil lung
Cand aveti dorinta de a va bucura si delecta cu cele mai proaspete si uimitoare preparate, nu cautati mai departe de KLANDI DELIVERY.
Suntem o firma de catering cu livrare la domiciliu care prepara mancare delicioasa la cele mai accesibile preturi.
Scopul nostru nu este pur şi simplu pentru a face din evenimentul dumneavoastra o experienta frumoasa şi plina de bucurie, dar de un eveniment unic, care va transcende orice asteptari.
Care este viziunea ta? Noi cei de la masa KLANDI DELIVERY dorim sa vedeţi cum se face, pentru ca nimeni nu vede mai bine! Treaba noastra este de a va face "viziunea" sa prinda viata cu vasta noastra experienta şi expertiza in industrie.
NOU pentru 2013 sunt multe noi intrari si selectii de meniu! Unele dintre favoritele noastre le puteti gasi pe acest site.
Firma de catering cu livrare pe baza de comenzi deschisa de mai putin de un an si care am luat fata multor firme de pe piata de acest gen. De asemenea incheiem si contracte cu diferite institutii.
Locatia noastra este deschisa pentru toata lumea unde mancarea se prepara la vedere, avand si zona de asteptare pentru clienti. Folosim NUMAI produse proaspete, aprovizionarea facandu-se in fiecare zi prin furnizori (Ifantis, Agrirom, Coca Cola, etc...).
Suntem una din putinele firme de acest gen care prepara mancarea la vederea clientului si suntem renumiti pentru igiena si profesionalismul nostru.

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Klandi Delivery!

Împărtășește-ți experiența!