Kaserom Media SRL, Bucureşti

Adresă:
Soseaua Stefan Cel Mare nr 240
Localitate:
Bucureşti
Mobil:
073 334 7944
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum 3 luni | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Infomaţii detaliate despre firmă

Număr de înregistrare în scopuri de TVA
30822402

Păreri

madi
1 Stele

Inselatorie

13 mai 2014

Am cumparat vouchere de la coloseo.ro, am comandat in 8 aprilie produsele, dar nu am primit nimic nici dupa o luna. Iar la telefoane si mailuri nu raspunde aceasta firma. NU CUMPARATI de la coloseo.ro. E o mare teapa!!!
Tags: #coloseo.ro#kaserom mediaScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

buleandraa
1 Stele

vouchere anulate in termen de zece zile de la achizitionare

, 21 ianuarie 2014

În luna august 2013 am achiziţionat 2 vouchere de la Coloseo pe care in termen de 3 zile le-am anulat, cerand returnarea banilor platiti online. Am luat legatura cu reprezentantul Coloseo care a afirmat ca va returna banii in 30 de zile si nu in zece cum este normal invocand tot felul de motive. Ulterior, fiindca banii nu au fost returnati am revenit cu nenumarate telefoane si solicitari e mail la care nu mi s a raspuns nimic concret. În consecinţă mă văd nevoită să depun mai departe plângere pentru înţelăciune, nu înainte de a vă avertiza să nu cumpăraţi vouchere de la această firmă pentru că riscaţi.

flowerchild413
1 Stele

protectia consumatorului

29 decembrie 2013

Am cumparat un produs pe www.coloseo.ro pe data de 4 noiembrie. Suntem in 29 decembrie si produsul inca nu a venit. Am vorbit de nenumarate ori cu acelasi angajat, care parea mai mult deranjat de faptul ca sun sa intreb de livrare si de fiecare data imi spunea aceleasi replici obosite (vine saptamana viitoare, vine marti, vine joi, vine la pastele cailor). Nu cred ca vreau sa ma mai lupt cu ei deci voi depune plangere oficiala la Protectia Consumatorului si voi lua banii inapoi, pentru ca e evident ca i-am dat degeaba. Aproape 2 luni au trecut si doar nesimtire am primit din partea coloseo.ro. NU CUMPARATI VOUCHERE de aici. Duceti-va oriunde altundeva ca aici nu va primiti produsele in veci, doar injuraturi la telefon. As fi dat mai putin de 1 stea dar nu se poate, din pacate.
Tags: #neseriozitate#protectia consumatorului#produs platit si neprimitScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Kaserom Media SRL!

Cunoşti firma Kaserom Media SRL? Împărtășește-ți experiența!