Hyperclinica Medlife Favorit, Bucureşti

Adresă:
Str. Drumul Taberei, Nr. 24, sector 6
Localitate:
Bucureşti
Telefon:
021 440 27 87
Fax:
021 440 27 61
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Hyperclinica MedLife Favorit si-a inceput activitatea la inceputul anului 2009, fiind, in prezent, una dintre cele mai apreciate unitati medicale din Drumul Taberei, datorita sistemului integrat de servicii, profesionalismului medicilor si echipamentelor moderne utilizate in actul medical.

De luni pana vineri, in intervalul orar 07:00 ? 21:00 si sambata, in intervalul 07:00 ? 15:00, clientii nostri beneficiaza, in acelasi loc, de consultatii in 27 de specialitati si domenii medicale, servicii de imagistica (radiologie, ecografie 2D, 3D, 4D) si toata gama de analize, rezultatele acestora putand fi ridicate in 24 de ore la 70% dintre investigatiile de laborator.

Profil lung
Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o echipa de 52 de medici specialisti si asistente care dispun de o vasta experienta medicala.

Oferim cea mai larga gama de ecografii: musculo-scheletale, renale, abdominal totale, de tiroida, de sarcina, inclusiv morfologii fetale, de ganglioni si mamare. Realizam in exclusivitate ecografia de cord pentru copii!

Peste 300 de persoane trec zilnic pragul Hyperclinicii MedLife Favorit pentru ca au incredere ca vor fi tratate cu profesionalism si atentie.

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Hyperclinica Medlife Favorit!

Împărtășește-ți experiența!