Geri Trading SRL, Bucureşti

Geri Trading SRL
Calea Rahovei Nr.266-268, Electromagnetica Business Parc, Corp 2, Et.II, Cam.18
010731 Bucureşti - Sector 5
+40(21)310 17 65
+40(21)310 17 69
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

CIF
RO6766563

Descriere

GERI Trading SRL este infiintata din anul 1994, cu capital privat, integral romanesc.
Conform obiectului de activitate, desfasoara in principal doua activitati distincte : Comert cu masini textile si Editura.
Deoarece comertul este activitatea cea mai dinamica in cadrul societatii, atentia este concentrata asupra furnizarii de Echipament Industrial, Piese de Schimb dar si Materiale Auxiliare destinate producatorilor de imbracaminte si incaltaminte din Romania.
Pentu utilizatori casnici, creatori de modele unicat, sau producatori de imbracaminte cu o anvergura redusa, oferim masini de tricotat manual, masini de cusut casnic si masini de brodat electronic, marca Brother.

Activitatea editoriala este desfasurata in cadrul societatii noastre sub numele de Editura CARTEGA, ce asigura in totalitate serviciile specifice sectorului editorial.

  1. Produse şi servicii
  2. Promoţii

Profil lung
Echipament Industrial

Masini de cusut industrial marca GLOBAL ce pot acoperii in proportie de peste 90% orice tip de cerere formulata de oricare dintre fabricile de confectii din tara.

Masini de cusut saci din iuta, rafie, polypropilena, polyamida, polyester, bumbac, hartie, etc. Masinile provin din productie certificata ISO 9002.

Masini de brodat industrial cu capete multiple, sunt oferite de firma ZGM din Spania.

Masini de taiat inclusiv masini de taiat cu banda circulara, masini portabile, dotate cu lame verticale sau cutite circulare, avand capacitati de taiere diferite.

Mese de spanuit produse in Germania, ce asigura o crestere considerabila a productivitatii muncii in sala de croit, dar si o reducere drastica a pierderilor de material prin cresterea preciziei de taiere.

Mese de calcat si prese de origine Italia ce satisfac pe deplin cerintele si solicitarile oricarui utilizator.

Masini casnice marca Brother - Japonia, oferite intr-o gama variata de modele cu multiple caracteristici functionale ce permit utilizatorului mai mult sau mai putin avizat sa-si manifeste cu multa usurinta aptitudinile si imaginatia creatoare in domeniul stilisticii vestimentare, iar utilizatorului incepator posibilitatea de formare si perfectionare a aptitudinilor specifice acestui gen de activitate.

Masini de tricotat oferta noastra se datoreaza numeroaselor solicitari primite in ultimul timp si se refera la masini de tricotat cu actionare manuala. Fiind relativ simple, usor de folosit si cu posibilitati notabile in domeniul creatiei, acestea constituie solutia ideala pentru o utilizare casnica, dar si intr-un atelier ptr productie de "serie mica si unicate".

Sistem Electronic BROTHER de scris Etichete ce va permite sa realizati propriile dvs etichete imprimate pe banda auto-adeziva din pvc.
Cuvinte cheie:
Ulei, Masini de Cusut, Foarfece, Ata de Cusut, Masini de Taiat, Masini de Cusut industriale, Ace de Cusut, Masini de Brodat, Masini de Tricotat, Masini de Cusut Saci, Echipamente Confectii
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Geri Trading SRL!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

BURUIANA MARIN
VÂNZĂRI

Trimitere mesaj


    Creează un website pentru afacerea ta
    Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
    Găzduire de incredere