Fundatia Geron, Bucureşti

Denumire:
Fundatia Geron
Adresă:
Aleea Salaj Nr. 6
Localitate:
Bucureşti - Sector 5
Telefon:
+40 21 423.24.72
Mobil:
+40 722.656.382
Fax:
+40 21 423.24.72
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum o lună | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Uneori se intampla ca rolurile in familie sa se inverseze. Dupa ce ti-au fost alaturi toata viata, parintii, bunicii sau alte persoane importante tie ajung intr-un moment in care au nevoie de sprijinul si ajutorul tau. Este dificil sa accepti faptul ca ei imbatranesc si ca au nevoie de ingrijiri speciale. Dar si mai greu este sa iei o decizie in ceea ce priveste viitorul lor.
Intelegem ca astfel de momente sunt grele si vrem ca impreuna sa gasim cea mai buna cale pentru a-i ajuta. Ne dorim sa gasesti un sprijin in fundatia noastra. Incercam sa oferim apropiatilor tai o batranete frumoasa si avem grija ca ei sa se bucure din plin de aceste zile de repaus.
A fi batran e doar un moment al vietii, nu finalul acesteia. E bine sa faci tot ceea ce-ti sta in putinta pentru a le fi alaturi!

Publicaţi imagini
Profil lung
Am pornit la drum cu Fundatia Geron in anul 1991. Initial am oferit varstniciilor servicii gratuite de asistenta medicala la domiciliu. Acestia au apreciat metodele noastre, asa ca la putin timp ne mandream cu peste 2500 de varstnici care apelasera la noi.
Din 1995 ne-am concentrat asupra persoanelor dependente si semidependente functional si ne-am dezvoltat serviciile in aceasta directie. Pe masura ce-am mers mai departe, ne-am dezvoltat ca o echipa cu experienta, implicata si cu ambitii mari.
Suntem alaturi de voi si cei dragi voua prin servicii de ingrijire medicala si programe sociale ale Fundatiei Geron.

Cuvinte cheie:

Asistenta Medicala, Asociatii Fundatii Diverse, Azil Batrani, Ingrijire Medicala, Ingrijire Persoane, Ingrijire Batrani Bolnavi

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Fundatia Geron!

Împărtășește-ți experiența!