Consiliul Concurentei, Bucureşti

Denumire:
Consiliul Concurentei
Adresă:
Piaţa Presei Libere Nr. 1, Corp D1
Localitate:
013701 Bucureşti - Sector 1
Telefon:
021 318 1198
Fax:
021 318 4908
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Descriere

Consiliul Concurentei reprezinta România în relatiile cu organizatiile si institutiile internationale de profil si coopereaza cu autoritatile de concurenta comunitare si extracomunitare. Ca urmare, Consiliul Concurentei a fost desemnat de Guvernul României sa coordoneze negocierea Capitolului 6 "Politica concurentei" în procesul de aderare a României la Uniunea Europeana.

Publicaţi imagini
Profil lung
Rolul Consiliului Concurentei în calitate de autoritate administrativa autonoma are doua dimensiuni: una corectiva privind restabilirea si mentinerea un mediu competitiv normal, iar cealalta, dimensiunea preventiva de monitorizare a pietelor si supravegherea actorilor pe aceste piete.

în conformitate cu prevederile Legii concurentei, Consiliul Concurentei are drept scop protejarea si stimularea concurentei pentru asigurarea unui mediu concurential normal, in vederea promovarii intereselor consumatorilor.
Descriere limbă străină
Competition Council is an autonomous administrative body aimed at protecting and stimulating competition in order to ensure a normal competitive environment, with a view towards the consumers' interests. Competition Council's role has two major dimensions: a corrective dimension - restoring and maintaining a normal competitive environment and a preventive dimension - monitoring markets and observing the behaviour of the actors participating in such markets.

Cuvinte cheie:

Ajutor de Stat

Păreri

dobrea florin
3 Stele

concurenta

, cu mai mult de 6 luni în urmă

terbuie verificat mai in asam blu concurenta intre firme. se pare ca acum se poate intelegerile intre marii producatori, se fixeaza preturile cum doresc dansii, toti pe o aceiasi linie si de suferit suferim noi, cumparatorii.
Tags: ## consiliul concurentei
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Consiliul Concurentei!

Cunoşti firma Consiliul Concurentei? Împărtășește-ți experiența!