Consiliul Concurentei, Bucureşti

Denumire:
Consiliul Concurentei
Adresă:
Piaţa Presei Libere Nr. 1
Localitate:
013701 Bucureşti - Sector 1
Telefon:
021 318 1198
Fax:
021 318 4908
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum o lună | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Descriere

Consiliul Concurentei reprezinta România în relatiile cu organizatiile si institutiile internationale de profil si coopereaza cu autoritatile de concurenta comunitare si extracomunitare. Ca urmare, Consiliul Concurentei a fost desemnat de Guvernul României sa coordoneze negocierea Capitolului 6 "Politica concurentei" în procesul de aderare a României la Uniunea Europeana.

Publicaţi imagini

Descriere limbă străină
Competition Council is an autonomous administrative body aimed at protecting and stimulating competition in order to ensure a normal competitive environment, with a view towards the consumers' interests. Competition Council's role has two major dimensions: a corrective dimension - restoring and maintaining a normal competitive environment and a preventive dimension - monitoring markets and observing the behaviour of the actors participating in such markets.

Cuvinte cheie:

Ajutor de Stat

Păreri

dobrea florin
3 Stele

concurenta

, cu mai mult de 6 luni în urmă

terbuie verificat mai in asam blu concurenta intre firme. se pare ca acum se poate intelegerile intre marii producatori, se fixeaza preturile cum doresc dansii, toti pe o aceiasi linie si de suferit suferim noi, cumparatorii.
Tags: ## consiliul concurentei
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Consiliul Concurentei!

Cunoşti firma Consiliul Concurentei? Împărtășește-ți experiența!