Consiliul Concurentei, Bucureşti

1 Recenzie
Consiliul Concurentei
Piaţa Presei Libere Nr. 1
013701 Bucureşti - Sectorul 1
021 318 1198
021 405 4420
021 318 4908

Descriere

Consiliul Concurentei reprezinta România în relatiile cu organizatiile si institutiile internationale de profil si coopereaza cu autoritatile de concurenta comunitare si extracomunitare. Ca urmare, Consiliul Concurentei a fost desemnat de Guvernul României sa coordoneze negocierea Capitolului 6 "Politica concurentei" în procesul de aderare a României la Uniunea Europeana.


Descriere limbă străină
Competition Council is an autonomous administrative body aimed at protecting and stimulating competition in order to ensure a normal competitive environment, with a view towards the consumers' interests. Competition Council's role has two major dimensions: a corrective dimension - restoring and maintaining a normal competitive environment and a preventive dimension - monitoring markets and observing the behaviour of the actors participating in such markets.
Cuvinte cheie:
Instituţii de Interes Public, Ajutor de Stat
Publicaţi imagini

Păreri

dobrea florin

concurenta

, cu mai mult de 6 luni în urmă

terbuie verificat mai in asam blu concurenta intre firme. se pare ca acum se poate intelegerile intre marii producatori, se fixeaza preturile cum doresc dansii, toti pe o aceiasi linie si de suferit suferim noi, cumparatorii.

Scrie o părere pentru Consiliul Concurentei!

Cunoşti firma Consiliul Concurentei? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere