Colegiul National de Afaceri Interne, Bucureşti

Denumire:
Colegiul National de Afaceri Interne
Adresă:
Aleea Privighetorilor Nr. 1A
Localitate:
014031 Bucureşti - Sector 1
Telefon:
021 311 4817
Fax:
Fax:
021 317 5517
Site:
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Fundatia Colegiul National de afaceri Interne Fundatie Cnai. Fundatii

Publicaţi imagini
Profil lung
Rolul Colegiului Naţional de Afaceri Interne constă în: asigurarea cadrului instituţional de nivel naţional şi strategic pentru studierea domeniului afacerilor interne, precum şi pentru formarea continuă a personalului M.A.I. şi altor actori sociali cu nevoi de pregătire în spaţiul de interes menţionat; clarificarea conceptuală şi dezvoltarea doctrinei afacerilor interne, sprijinirea, cu expertiza specializată, a asumării sale la nivel instituţional, a adoptării deciziilor de nivel strategic, precum şi a îndeplinirii misiunilor de către componentele responsabile în domeniu la nivel naţional şi din M.A.I.; aducerea în atenţia opiniei publice, a problematicii afacerilor interne. Începând cu anul universitar 2008-2009, Ministerul Administraţiei şi Internelor, a fost înfiinţat în cadrul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", Colegiul Naţional de Afaceri Interne.
Colegiul are rolul de a asigura cadrul instituţional la nivel naţional şi strategic pentru pregătirea în domeniul afacerilor interne, precum şi pentru formarea continuă a personalului Ministerului Administraţiei şi Internelor şi a altor categorii de personal din ţară şi străinătate. Cursurile Colegiul contribuie la clarificarea conceptuală şi dezvoltarea strategiilor şi doctrinei afacerilor interne, la sprijinirea, cu expertiză specializată a asumării sale la nivel instituţional, a adoptării deciziilor de nivel strategic, precum şi îndeplinirea misiunilor de către componentele responsabile în domeniu la nivel naţional şi din Ministerului Internelor şi Reformei Administrative.
(1) legea 84/1995, modificată şi completată), organizate prin programe de studii în domeniul de specializare al afacerilor interne.

Cuvinte cheie:

Fundatie, Colegiul National de afaceri

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Colegiul National de Afaceri Interne!

Împărtășește-ți experiența!