Club Idm, Bucureşti

4 Păreri
Club Idm
Splaiul Independentei Nr. 319B
060044 Bucureşti - Sector 5
021 312 8890
021 316 1052
072 269 5464
072 245 4273
021 316 0963
ultima actualizare a fost acum 29 zile

Descriere

Sali de fitness, bodybuilding, cardio, aerobic, piscine, jacuzzi, saune, bai de aburi, echipamente ultraviolete, 65 de vestiare si dusuri individuale.


Cuvinte cheie:
Restaurant, Bar, Cluburi, Asociatii, Cafea, Club, Pariuri, Masaj, Federatii, Vin, Lapte, Racoritoare, Bere, Sauna, Club Sportiv, Piscine, Biliard, Solar, Fitness, Bowling, Stadioane, Saune, Aerobic, Gimnastica, Tenis, Tenis de Masa, Wellness, Cluburi de Noapte, Piscină, Club de Noapte, Cultura, Intretinere, Divertisment, Curs, Baie, Masa, Jacuzzi, Fizica, Fitne, Aperitive, Ultraviolete, Inot, Artă, Lichior, Whisky, Bodybuilding, Vodka, Mese Biliard, Cardio, Bai de Aburi, Snooker, Aburi, Biliard Agrement, Culturism Agrement, Cocktailuri Alcoolice, Dart, Bowling Agrement, Sali de Fitness, Dart’s, Echipamente Ultraviolete, Zona Exclusiva, Olimpic, Sali de Bowling, Proshop
Servicii
Groups, Kids, Outdoor, Reserve, Takeout
Alte servicii
coffee, dinner, drinks, lunch
Metode de plată disponibile
  • American Express
    American Express
  • MasterCard
    MasterCard
  • Visa
    Visa
Publicaţi imagini

Păreri

Vasilache Matei

Spor la bile!

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Este locul ideal pentru un biliard/snooker cu amicii, sau chiar un tenis de masa. Mesele sunt de calitate buna. Muzica nu e rea iar bauturile/alimentele au preturi acceptabile. IDM dispune si de multe alte facilitati pe care le puteti observa pe site-ul lor oficial. Singurul repros pe care il am de facut sunt preturile ceva mai piperate la activitatile sportive. In orice caz este un club ce poate fi usor recomandat altora.

catalin911

Snooker

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Cel mai mare club din Bucuresti. Cuprinde: sala de fitness, bodybuilding, cardio, aerobic, piscina, jacuzzi, sauna, baie de aburi, ultraviolete, 25 de vestiare si dusuri individuale, garderoba, zona de relaxare, sali de bowling, biliard, snooker, tenis de masa, restaurant, bar si loc de joaca pentru copii avand o suprafata totala de peste 6000 mp. Pentru iubitorii de snooker este locul ideal pentru desfasurarea unei partide. Calitatea meselor este ireprosabila. Mediul ambiant este creat pentru a satisface cerintele celor mai pretentiosi clienti.
## biliard# bowling# snooker# tenis de masa# darts
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

havefun

Imi place la biliard

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Este foarte frumos in IDM. Servirea este ireprosabila si poti juca si biliard. Sunt foarte multe mese, deci nu se pune problema ca nu ai loc.. :) Parcarea este, de asemenea, foarte spatioasa. Am fost acum, dupa ce a nins, si zapada a fost curata. Deci este ok si din acest punct de vedere.

ane marie

spatiu curat si f ok

, cu mai mult de 6 luni în urmă

spatiu f ok, curat, personal amabil, dotari bune. preturi cam mari, parcare mare. mai greu de ajuns datorita lucrarilor de la pasaj - merita sa devii membru pt a beneficia de reduceri.

Scrie o părere pentru Club Idm!

Cunoşti firma Club Idm? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Facebook