Club Idm, Bucureşti

Denumire:
Club Idm
Adresă:
Splaiul Independentei 319 B, sector 6
Localitate:
060044 Bucureşti
Telefon:
+40 (21) 3161052
Fax:
+40 (21) 3161052
Site:
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

In sfarsit un club civilizat unde va puteti simti bine. Accesul in zona exclusiva este rezervat doar membrilor si este restrictionat electronic. Parcarea este pazita si gratuita.
Sali de fitness, bodybuilding, cardio, aerobic, piscine, jacuzzi, saune, bai de aburi, echipamente ultraviolete, 65 de vestiare si dusuri individuale, garderobe, zone de relaxare, sali de bowling, biliard, snooker, tenis de masa, dart's, restaurant, bar si loc de joaca pentru copii avand o suprafata totala de peste 8300 mp.
Atmosfera este climatizata si purificata automat. Aparatele de fitness sunt foarte silentioase, iar sonorizarea ambientala este de inalta clasa. Programele de antrenament individualizate si aparatele de fitness proiectate de experti germani si americani va ofera un randament mare al remodelarii corpului dumneavoastra.

Publicaţi imagini
Profil lung
IDM Club Wellness este un club modern si spatios care va ofera o gama completa de servicii de întretinere si petrecere a timpului liber. Aparatura pentru antrenament cardio si bodybuilding, antrenamente de aerobic si tae-bo, cursuri de înot, saune uscate si cu aburi, saloane de masaj, studiouri de bronzare, piscine cu aparate de înot contra curentului si jacuzzi... toate acestea sunt puse la dispozitia membrilor Clubului IDM în Zona Exclusiva!
În cei 11 ani de existenta ai Clubului IDM împliniti în 2009, multi dintre membrii clubului au devenit parinti. Ne-am gândit ce am putea oferi copiilor dumneavoastra si astfel a aparut Clubul Piscina (W3), unde dumneavoastra si copiii dumneavoastra puteti practica înotul în conditii stricte de igiena si de siguranta.

Clubul dispune de doua piscine, o piscina de agrement pentru copii si o piscina semiolimpica destinata practicarii inotului.

Clubul Piscina (W3) face parte din Zona Exclusiva a Clubului IDM. Accesul in Zona Exclusiva este permis numai membrilor înregistrati (membrii seniori) pe baza unui abonament semestrial si a cardului de membru senior pe care îl primiti la înregistrare.

Cuvinte cheie:

Restaurant, Bar, Cafea, Vin, Lapte, Bere, Racoritoare, Piscine, Biliard, Piscina, Fitness, Jacuzzi, Aerobic, Saune, Aperitive, Tenis de Masa, Lichior, Whisky, Bodybuilding, Vodka, Cardio, Bai de Aburi, Snooker, Cocktailuri Alcoolice, Sali de Fitness, Dart’s, Zona Exclusiva, Echipamente Ultraviolete, Sali de Bowling

Păreri

Vasilache Matei
4 Stele

Spor la bile!

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Este locul ideal pentru un biliard/snooker cu amicii, sau chiar un tenis de masa. Mesele sunt de calitate buna. Muzica nu e rea iar bauturile/alimentele au preturi acceptabile. IDM dispune si de multe alte facilitati pe care le puteti observa pe site-ul lor oficial. Singurul repros pe care il am de facut sunt preturile ceva mai piperate la activitatile sportive. In orice caz este un club ce poate fi usor recomandat altora.
Tags: ## biliard# idm# snooker
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

catalin911
5 Stele

Snooker

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Cel mai mare club din Bucuresti. Cuprinde: sala de fitness, bodybuilding, cardio, aerobic, piscina, jacuzzi, sauna, baie de aburi, ultraviolete, 25 de vestiare si dusuri individuale, garderoba, zona de relaxare, sali de bowling, biliard, snooker, tenis de masa, restaurant, bar si loc de joaca pentru copii avand o suprafata totala de peste 6000 mp. Pentru iubitorii de snooker este locul ideal pentru desfasurarea unei partide. Calitatea meselor este ireprosabila. Mediul ambiant este creat pentru a satisface cerintele celor mai pretentiosi clienti.
Tags: ## biliard# bowling# snooker# tenis de masa# darts
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

havefun
5 Stele

Imi place la biliard

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Este foarte frumos in IDM. Servirea este ireprosabila si poti juca si biliard. Sunt foarte multe mese, deci nu se pune problema ca nu ai loc.. :) Parcarea este, de asemenea, foarte spatioasa. Am fost acum, dupa ce a nins, si zapada a fost curata. Deci este ok si din acest punct de vedere.

ane marie
4 Stele

spatiu curat si f ok

, cu mai mult de 6 luni în urmă

spatiu f ok, curat, personal amabil, dotari bune. preturi cam mari, parcare mare. mai greu de ajuns datorita lucrarilor de la pasaj - merita sa devii membru pt a beneficia de reduceri.
Tags: ## relaxare# fitness
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Club Idm!

Cunoşti firma Club Idm? Împărtășește-ți experiența!