Clinica Qi, Bucureşti

Denumire:
Clinica Qi
Adresă:
Bd.Pache Protopopescu Nr.119
Localitate:
070000 Bucureşti - Sector 2 .Piata Iancului
Telefon:
021.252.35.35
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Conceptul nostru pune acentul pe vindecarea mintii, corpului si spiritului ca un tot unitar.In filozofia orientala energia Qi este forta vietii care sta la baza tuturor lucrurilor si fiintelor, poate fi definita drept un camp informational care leaga toate fiintele intre ele si cu mediul inconjurator. Prin terapiile practicate se urmareste echilibrarea energiei corpului si in final vindecarea.
Medicii nostri imbina experienta milenara a acupuncturii si practicilor fitoterapice cu metodele moderne de investigatie. In cadrul anumitor terapii alternative recomandam remedii naturiste care au rolul de a stimula sistemul imunitar, conducând la nivele ridicate ale anticorpilor si la o rezistenţă crescută la infecţii ajutand astfel in preventia anumitor boli.
Tratam obezitatea si bolile metabolice, hipertensiunea arteriala si principalele boli cardiovasculare, cancer, maladii respiratorii, neuropsihice, tulburari musculo-scheletice etc .


Publicaţi imagini
Profil lung
"Centrul de Medicina Integrativa Qi" s-a infiintat in 2010 avand la baza o echipa de medici si oameni de afaceri ce isi doreau sa faca o schimbare a calitatii serviciilor medicale din Romania. Din multitudinea de propuneri a fost ales conceptul de "Medicina integrativa" care combina medicina alopata cu terapiile medicinii alternative si complementare obiectivul fiind imbunatatirea starii de sanatate a fiecarui pacient care apeleaza la serviciile clinicii noastre. Se renvie astfel un principiu mai vechi al medicinii aplicat cu multi ani in urma.
Prin activitatea centrului ne mai propunem sa prevenim si sa vindecam principalele boli si invaliditati care ameninta specia umana in zilele noastre (bolile civilizatiei, bolile confortului sau bolile prosperitatii)boli care fac parte din categoria afectiunilor cronice degenerative si sunt produse, prin contributia imbinata a doua tipuri mari de factori: pe de-o parte sunt factorii ereditari, pe de alta sunt cei care provin din mediul de viata modern. Asupra predispozitiei ereditare pentru moment este destul de greu de intervenit in schimb, factorii care provin din mediul ambiant ii analizam si ii cunoastem din ce in ce mai bine din punct de vedere stiintific.
Cea mai mare parte a lor pot fi incadrati in asa-numitul "stil de viata negativ al omului modern". Nu ne-am propus sa fim primii ci doar sa raspundem mai bine nevoilor pacientilor nostrii avand in echipa cei mai buni medici specialisti ai medicinii complementare.

Cuvinte cheie:

Medic de familie, Medici, Clinica, Acupunctura, Homeopatie, Doctor, Dureri de Spate

Metode de plată disponibile

 • Numerar
 • Maestro
 • MasterCard
 • Visa

Persoane de contact

Gaidas Andreea - RELAŢII CU PUBLICUL

E-mail
Trimitere mesaj
Telefon:
021.252.35.35
Celular:
0731.322.470

  Păreri

  Andreea Gaidas
  4 Stele

  Clinica Qi

  cu mai mult de 6 luni în urmă

  Am o parere foarte buna despre aceasta clinica, personalul este foarte amabil, primesti toate informatiile nescesare inca de la receptie, discutia cu medicii din clinica este facuta in asa fel incat sa pleci lamurit si nu esti obligat sa platesti nimic in avans (ma refer daca urmezi sedinte de acupunctura cum am facut eu). Oragnizarea este foarte buna.Felicitari!!!
  Tags: #Acupunctura#clinica#medic.
  Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

  Scrie o părere pentru Clinica Qi!

  Cunoşti firma Clinica Qi? Împărtășește-ți experiența!