Bricostore Bucuresti - Pantelimon, Bucureşti

Denumire:
Bricostore Bucuresti - Pantelimon
Adresă:
Sos. Vergului 18-20
Localitate:
022448 Bucureşti - Sector 2
Telefon:
021 209 55 55
Fax:
021 209 55 56
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Luna de luna, Bricostore pune la dispozitia celor interesati un catalog cu produse la preturi speciale. Astfel clientii Bricostore beneficiaza in permanenta de cea mai buna oferta si de cele mai mici preturi. In plus, Bricostore vine si cu o serie de cataloage speciale, dedicate unei anumite activitati de bricolaj. Exemple in acest sens sunt cataloagele tematice tiparite in 2007: gradina, sali de baie, materiale de constructii si decoratiuni, cu un format "glossy", un design modern si cu cele mai bogate si complete oferte pentru amenajarea casei si a gradinii

Publicaţi imagini

Profil lung
Magazin : Luni - Sambata: 8:30 - 21:00.
Duminica: 8:30 - 20:00.
Materiale de contructii:
Luni - Sambata: 8:30 - 19:00.
Duminica: 8:30 - 19:00. Grupul francez Bricostore face parte din compania Bresson, o companie care a fost creată cu mai mult de 150 de ani în urmă. Încă de la începuturi, compania a avut ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul. În acest moment mai deţine în Franţa supermagazine alimentare Monoprix şi spaţii comerciale But, destinate articolelor de mobilier.

În România, Bricostore vine în întâmpinarea dorinţelor clienţilor săi cu cele mai potrivite produse, idei şi servicii pentru renovarea, construirea şi amenajarea casei şi grădinii.

Bricostore pune la dispoziţia clienţilor săi peste 40.000 de produse pentru construirea, renovarea şi amenajarea casei. Printre acestea se numara cele mai noi tehnologii si materiale de constructii, o gama larga de articole sanitare, unelte si scule, feronerie, vopsele, produse electrice, produse din lemn, decoratiuni interioare, plante si mobilier de gradina.
Descriere limbă străină
All clients can benefit from the first day of a system to reward their loyalty: Bonus Card or Partner Card, having in this way access to more benefits: customers are notified periodically about current tender, about news, events or actions take place in store, promotions and other important events.

Month by month, Bricostore make a promotional catalogue with products at special prices. Thus clients benefit permanently from the best offer and lowest prices. In addition, Bricostore comes with a number of special catalogs dedicated to seasonal activities which present the entire range of selected products and help customers with recommendations, tips and free advices.
Bricostore, a french group is a part of the BRESSON company, what was created more than 150 years ago. From the beginnings, the company has as main activity, retail trade.

In the present, the BRESSON company in France is currently owns food Monoprix supermarkets and trade But, for articles of furniture

Cuvinte cheie:

Usi, Centrale termice, Decoratiuni, Vopsele, Caramida, Baterii, Perdele, Plante, Rame, Tapet, Mochete, Vopsea, Suport, Cabine de Dus, Lambriuri, Gratare, Clante, Cada, Pompe de apa, Plante Interior, Plante de Exterior, Chiuvete de Bucatarie, Polite, Masina de Tuns Iarba, Faianta Bucatarie, Produse din Fier, Articole Sezoniere, Produse de Sezon, Sina Draperii, Cabana Lemn

Păreri

Bercu Ana-Maria
5 Stele

bricostore

, cu mai mult de 6 luni în urmă

de acolo mi-am cumparat accesorii pentru casa deoarece au preturi mici la lucurile de celitate,este un magazin care face lucruri bune la preturi mici

Buta Dorina
5 Stele

brico

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Eu mi-am amenajat locuinta numai cu produse din Bricostore si sunt foarte multumita. Gresia a fost foarte rezistenta, faianta se curata usor, parchetul este laminat si rezista la zgarieturi. Am recomandat tuturor prietenilor mei acest magazin deoarece aici gasesti cu siguranta ceea ce cauti si chiar la un pret bun.
Tags: ## bricostore# brico
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Alexxx
5 Stele

Bricostore

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Sunt foarte multumit de serviciile oferite de cei de la Bricostore. Gama de produse este una extrem de variata, existand materiale de constructii, materiale pentru amenajari interioare si multe altele. Personal de la Bricostore am luat parchet pentru sufragerie si dormitor si am fost extrem de multumit.

Scrie o părere pentru Bricostore Bucuresti - Pantelimon!

Cunoşti firma Bricostore Bucuresti - Pantelimon? Împărtășește-ți experiența!