Bricostore Baneasa, Bucureşti

Bricostore Baneasa
Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42-44
Bucureşti - Sector 1
021 202 18 18
021 202 18 19
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
08:30 – 21:00
marţi
08:30 – 21:00
miercuri
08:30 – 21:00
joi
08:30 – 21:00
vineri
08:30 – 21:00
sâmbătă
08:30 – 21:00
duminică
08:30 – 20:00
Este inchis.
Deschide peste  5 h 10 min.
5 h 10 min

Descriere

Luni - Sambata: 08:30 - 21:00.
Duminica: 8:30 - 20:00.
Materiale de contructii:
Luni - Sambata: 9:00 - 19:00.
Duminica: 9:00 - 19:00. Încă de la începuturi, compania a avut ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul. În acest moment mai deţine în Franţa supermagazine alimentare Monoprix şi spaţii comerciale But, destinate articolelor de mobilier.

În România, Bricostore vine în întâmpinarea dorinţelor clienţilor săi cu cele mai potrivite produse, idei şi servicii pentru renovarea, construirea şi amenajarea casei şi grădinii.

Bricostore pune la dispoziţia clienţilor săi peste 40.000 de produse pentru construirea, renovarea şi amenajarea casei. Printre acestea se numara cele mai noi tehnologii si materiale de constructii, o gama larga de articole sanitare, unelte si scule, feronerie, vopsele, produse electrice, produse din lemn, decoratiuni interioare, plante si mobilier de gradina.


Profil lung
Magazinele Bricostore sunt localizate în parcurile comerciale (de obicei în vecinătatea unui hipermarket) şi au o suprafaţă cuprinsă între 8.000 şi 14.000 mp fiecare.
Pe langa oferta diversificata de produse si utilitati, alaturi de un raport calitate - pret excelent, Bricostore aduce si o gama completa de servicii: drive-in pentru materiale de constructii, inchiriere de unelte si scule, mixare vopsele, inramare de tablouri, confectionare de perdele si decupare placi din lemn si sticla.
Toti clientii Bricostore beneficiaza inca din prima zi de un sistem de recompensare a fidelitatii, materializat in cele 2 carduri de fidelitate Bonus Card si Partener Card.
Clientii fideli Bricostore sunt anuntati periodic despre oferta curenta Bricostore, noutatile aparute, promotiile care se desfasoara in magazin si alte evenimente importante special create pentru acestia.
Luna de luna, Bricostore pune la dispozitia celor interesati un catalog cu produse la preturi speciale. Astfel clientii Bricostore beneficiaza in permanenta de cea mai buna oferta si de cele mai mici preturi. In plus, Bricostore vine si cu o serie de cataloage speciale, dedicate unei anumite activitati de bricolaj. Exemple in acest sens sunt cataloagele tematice tiparite in 2007: gradina, sali de baie, materiale de constructii si decoratiuni, cu un format "glossy", un design modern si cu cele mai bogate si complete oferte pentru amenajarea casei si a gradinii.
Descriere limbă străină
Location of our shops in business parks (usually near a supermarket) and have a sale surface between 8, 000 and 14, 000 sqm each.
Bricostore, a french group is a part of the BRESSON company, what was created more than 150 years ago. From the beginnings, the company has as main activity, retail trade.

In the present, the BRESSON company in France is currently owns food Monoprix supermarkets and trade But, for articles of furniture.

In Romania, Bricostore comes to meet the wishes of its customers with appropriate products, ideas and services for the renovation, construction and arrangement of the house and garden.
Cuvinte cheie:
Lemn, Electrice, Utilaje, Usi, Decoratiuni, Faianta, Scule, Vopsele, Cadouri, Caramida, Obiecte sanitare, Suruburi, Iluminat, Ceasuri, Obiecte, Sticlarie, Lustre, Portelan, Lampi, Arta Decorativa, Compresor, Inchiriere Utilaje, Amenajare Gradina, Capsator, Polizor Unghiular, Rotopercutor, Invertor, Generator aer Cald, Materiale de Contructii, Aparat Sudura, Inchiriere Scule, Rindea, Pistol Vopsit, Fierastrau Pendular, Idei Casa, Patenţi, Minişurubelniţă, Banc de Lucru, Şurubelniţă cu Acumulatori, Grasie, Bomfaier Mâner Plastic, Cleşte Popnituri, Suport Tăiere în Unghi, Bormaşină, Ferăstrău, Ferastrau Vertical, Cleşte Papagal, Cleşte, Suflanta aer Cald, Aerotermă Electrică, Răzuitor Surform, Servietă 25 Biţi, Şlefuitor cu Bandă, Răzuitor Geamuri Lamă Cutter, Circular Mână, Şlefuitor Excentric, Minifreza, Trusă Tubulare
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Bricostore Baneasa!

Împărtășește-ți experiența!