Atu Company, Bucureşti

Atu Company
Str. Aviator Popisteanu, Nr. 8
012094 Bucureşti - Sector 1
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Suntem o firma tânăra pe piată de profil din România care se departajează de celelalte firme din sector prin dinamism, profesionalism si dăruire faţă de clientii nostri. Am reusit sa implementăm cele mai bune servicii de livrare a anvelopelor si jantelor în maxim 24 ore pe întreg teritoriul României. Transportul se efectuează cu masinile firmei sau se livrează prin firma de curierat în maxim 24 ore în orice localitate. Vă oferim toată gama de anvelope si jante pentru autoturisme, anvelope 4×4, anvelope autoutilitare, anvelope camioane, anvelope agricole, anvelope industriale.


Profil lung
Principiile noastre

Încă de la început ne-am impus 4 principii care sa ne ghideze către succes:
1. Marfă de cea mai bună calitate
Întotdeauna am avut si vom avea doar marfă de cea mai bună calitate în care să putem avea încredere, atât noi cât si clientii nostri.
2. Preturi cât mai mici
Preferăm o viteză de rotatie a stocurilor mai mare, obtinută prin practicarea unor adaosuri comerciale scăzute. Mai mult efort din partea noastră dar o calitate la un pret de neegalat.
3. Colaborare avantajoasă
?inem cont de fidelitatea clientilor, oferindu-le disconturi avantajoase.
4. Servicii rapide si eficiente
Timpul este important pentru noi dar si mai important pentru clientul nostru. Din respect pentru ambele părti, nu vrem sa irosim nici un minut.

Garantăm satisfactia clientului

La noi fiecare client este tratat cu aceeasi atentie, seriozitate si profesionalism.
Fiecare tranzactie pe care o facem respectă principiile noastre de bază, ce deservesc în mod egal interesele firmei si ale clientului.
Ascultăm întotdeauna părerea clientului vis-a-vis de produsele si serviciile noastre si facem totul pentru a ne îmbunătăti performanţele.
Cumpărati cu încredere

Pentru urmărirea comenzii dvs sau pentru orice nelămurire, nu ezitati să ne contactati la unul din nr. de telefon: Fix: 0314 370 802; Vodafone: 0731.877.540; Orange: 0751.975.042; Cosmote: 0786.093.682.
Cuvinte cheie:
Anvelope, Roti, Echilibrare, Vulcanizare, Anvelope Vara, Cauciucuri, Jante, Anvelope Iarna, Jante Aliaj, Geometrie, Anvelopa, Michelin, Dunlop, Bridgestone, Pirelli, Goodyear, Janta, Firestone, Jante Tabla, Jante Otel, Kormoran, Anvelope Allseason, Alutec, Auto Soft, Riken, Mihalache, League, Allseason, Popisteanu
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Atu Company!

Împărtășește-ți experiența!


Facebook