Apolodor Grup Construct SRL, Bucureşti

Denumire:
Apolodor Grup Construct SRL
Adresă:
Bd. Theodor Pallady Nr. 45C, sector 3
Localitate:
Bucureşti
Telefon:
+4 021 345 60 00
Fax:
+4 021 345 00 00
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Cu o experienta de 16 ani pe piata constructiilor din Romania, GRUPUL APOLODOR are divizii specializate, care executa lucrari de constructii civile, infrastructura si fundatii speciale, drumuri, demolari si transporturi speciale.
Povestea noastra incepe in anul 1992, cand am intrat pe piata constructiilor din Romania, fiind prima companie care oferea solutii complete pentru lucrarile de infrastructura. Ne-am dezvoltat rapid de-alungul anilor, contractand lucrari din ce in ce mai complexe si investind foarte mult in tehnologia de ultima generatie, pentru a asigura calitatea lucrarilor noastre.
Astazi avem peste 900 angajati care lucreaza la diverse proiecte in toata tara si suntem una dintre cele mai puternice companii de pe piata romaneasca a constructiilor.

Publicaţi imagini

Profil lung
Misiunea noastră este să oferim clienţilor noştri cele mai bune servicii în materie de preţ şi calitate, şi de a proteja mediul înconjurător atingând cele mai înalte standarde de calitate în activităţile noastre.

Preţuri mici, dar corecte - ca Japonezii

Printr-un control foarte bun al costurilor, oferim clienţilor noştri preţuri competitive pentru a castiga satisfactia acestora si pentru a ne intari pozitia fata de competitori.

Eficienţă înaltă prin disciplină şi tehnologie avansată ? ca Americanii

Disciplina în orice activitate este o valoare centrală înţeleasă de către fiecare angajat al companiei, începând de la muncitorul de pe şantier şi până la directorul general.De asemenea, atingem eficienta maximă folosind cea mai avansata tehnologie in toate activitatile noastre.

Calitate, prin meticulozitate - ca Germanii

Păstrând un standard de calitate înalt al lucrarilor noastre, asiguram satisfacţie maximă a clienţilor, reducerea costurilor şi creşterea prestigiului companiei noastre. Fiecare parte a lucrării este atent monitorizată, urmând procedurile şi standardele de calitate. Cerem aceleaşi standarde de calitate de la furnizorii noştri de materiale şi servicii.
Bunăvoinţă faţă de nevoile clienţilor ca şi Turcii

Înţelegerea nevoilor clienţilor şi găsirea soluţiilor potrivite pentru a le satisface cerinţele sunt factori cheie în activitatea noastră.

Fermitate politicoasă pentru colectarea banilor ca şi Evreii

Pentru a susţine dezvoltarea companiei, menţinem relaţii de plată bune cu clienţii noştri, bazate pe îndeplinirea totală a îndatoririlor, dar şi pe o bună comunicare.

Cuvinte cheie:

Constructii Civile, Masini, Drumuri, Lucrari, Transporturi Speciale, Demolari, Excavatoare, Platforme, Infrastructura, Fundatii Speciale

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Apolodor Grup Construct SRL!

Împărtășește-ți experiența!