Agentia Nationala Pentru Pescuit Si Acvacultura (Anpa), Bucureşti

1 Recenzie
Agentia Nationala Pentru Pescuit Si Acvacultura (Anpa)
B-Dul. Carol I Nr. 2-4
030163 Bucureşti - Sector 3
+40 (21) 634.44.29
+40 (21) 3326132
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura a fost înfiintata prin Ordonanta de Urgenta nr. 69/decembrie 2004, pentru modificarea si completarea Legii nr. 192/2001 privind resursele acvatice vii, pescuitul si acvacultura.
Aceasta Ordonanta de Urgenta a fost aprobata de Parlament prin Legea 113/2005 de modificare si completare a Legii 192/2001. Agentia este o institutie publica, cu personalitate juridica, finantata integral de la bugetul de stat, aflata în subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, ca autoritate publică centrala, care raspunde de pescuit si acvacultura.
Programul de functionare: 08, 30 - 16, 30

  1. Contact

Profil lung
Odata cu Hotarârea de Guvern nr. 865/2005 Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura, institutie publica de interes national, cu personalitate juridica, se reorganizeaza prin preluarea Inspectiei Piscicole si atributiilor în domeniul pescuitului de la Autoritatea de Management Program Operational Sectorial pentru Agricultura, Dezvoltare Rurala si Pescuit, directie generala în structura Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si care se ocupa cu coordonarea, implementarea si gestionarea asistentei financiare comunitare prin instrumentele structurale. Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA), în calitate de administrator al resurselor acvatice vii, urmareste realizarea masurilor prevazute în documentul de pozitie, Capitolul 8 - Pescuitul, prin armonizarea legislativa cu reglementarile Uniunii Europene, cât si prin consolidarea capacitatii institutionale si operationale, în conformitate cu politica piscicola comuna de piata. ANPA elaboreaza strategia si cadrul legal privind dezvoltarea sectorului pescaresc în România, fiind responsabila de implementarea Politicii Comune a Pescuitului în România si de implementarea tehnica a masurilor si de controlul reglementarilor in domeniul pescuitului si acvaculturii. Pentru realizarea obiectivelor ANPA are ca principale functii: - elaborarea strategiei dezvoltarii sectorului pescaresc, de acvacultura si marketing în concordanta cu politica de guvernare; - asigura functia de Autoritate de Management a politicilor structurale din domeniul pescuitului si acvaculturii; - elaboreaza cadrul legal specific; - realizeaza inspectii si control.
Cuvinte cheie:
Pescuit, Acvacultura, Institutie Publica, Planuri, Inspectii, Coordonare, Masuri, Domeniul Pescuitului, Anpa, Elibereaza Autorizatia de Pescuit, Stabileste Cotele Anuale Admisibile de Pescuit
Publicaţi imagini

Păreri

Giuglea Florian
Permis granita

cu mai mult de 6 luni în urmă

Mi se pare aberanta necesitatea P.G. De ce nu este suficient permisul normal ? Ne vaitam ca nu santem lasati sa circulam in Europa sau SUA cum sant lasate alte natiuni . Noi ne batem joc de cetatenii nostri si le punem fel de fel de restrictii aberante, ca acest PG. Atunci de ce altii nu si-ar bate joc de noi? Ganditi-va ca pana mai de curand trebuia cazier pt.PG. Cazier ca sa circul la mine in tara . Mai mare rusinea! Si acuma P.G se aproba pt. o anumita zona, daca o depasesti..... Va propun sa ni se ia si amprentele si o poza gen politie ,profil , fata, sa revenim la cazier, date biometrice, plus recomandarea politistului de proximitate. Parca suntem infractori. Si ce ni se intampla cu aceste PG-uri spune multe de gradul de civilizatie al al Administratiei Publice in general Cu stima Florian G

Scrie o părere pentru Agentia Nationala Pentru Pescuit Si Acvacultura (Anpa)!

Cunoşti firma Agentia Nationala Pentru Pescuit Si Acvacultura (Anpa)? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere