Administratia Nationala a Penitenciarelor, Bucureşti

Denumire:
Administratia Nationala a Penitenciarelor
Adresă:
Str. Maria Ghiculeasa Nr. 47
Localitate:
023761 Bucureşti - Sector 2
Telefon:
021 208 6150
Telefon:
021 242 6078
Telefon:
021 242 8182
Fax:
Fax:
021 242 6078
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum o lună | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Descriere

Cadrul normativ care reglementează activitatea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor este Hotărârea Guvernului nr. 1849 din 28 octombrie 2004 privind organizarea, funcţionarea şi atribuţiile Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Demilitarizarea sistemului penitenciar românesc a avut loc prin apariţia, la 28 iunie 2004, a Legii nr. 293 privind Statutul funcţionarilor publici din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.
Sistemul administraţiei penitenciare rămâne o componentă a sistemului de ordine publică şi siguranţă naţională a României. Astfel, art. 2 din Legea nr.
293/2004 privind Statutul funcţionarilor publici din Administraţia Naţională a Penitenciarelor prevede că "Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi unităţile subordonate fac parte din instituţiile publice de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională ale statului...".

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Infractori, Infractiuni, Penitenciar, Ordine Publică, Prevenirea Criminalitatii, Inchisoare, Penitenciare, Structura Penitenciar, Instituţiie Publica de Apărare, Siguranţă Naţională, Ziua Penitenciarelor, Penitenciar Românesc, Sistemul Penitenciar, Dialogul In Sistemul Penitenciar, Administratie Penitenciar, Inchisori

Păreri

dobrea florin
1 Stele

administratia penitenciarelor

, cu mai mult de 6 luni în urmă

e groaznic ce se petrece in penitenciarele noastre in ziua de azi, conditiile de trai inumane cat despre masa sa nu mai vorbim. sa nu ai cabinete medicale dotate corespunzator, sa nu ai caldura in multe din ele, sa nu ai suficient spatiu pentru cati detinuti ai...ar trebui sa-si schimbe denumirea din penitenciare in lagare. sunt izbitor de asemanatoare.

Comentariu

de cu mai mult de 6 luni în urmă

pai ce, aia-s acolo in vacanta la hotel? ce conditii le trebuie mai tata? pedeapsa cu moarte, aia da conditie

Scrie o părere pentru Administratia Nationala a Penitenciarelor!

Cunoşti firma Administratia Nationala a Penitenciarelor? Împărtășește-ți experiența!