Administratia Nationala a Penitenciarelor, Bucureşti

1 Recenzie
Administratia Nationala a Penitenciarelor
Str. Maria Ghiculeasa Nr. 47
023761 Bucureşti - Sectorul 2
021 208 6150
021 242 3950
021 242 8182
021 242 6078
021 242 0505
ultima actualizare a fost acum 19 zile

Descriere

Cadrul normativ care reglementează activitatea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor este Hotărârea Guvernului nr. 1849 din 28 octombrie 2004 privind organizarea, funcţionarea şi atribuţiile Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Demilitarizarea sistemului penitenciar românesc a avut loc prin apariţia, la 28 iunie 2004, a Legii nr. 293 privind Statutul funcţionarilor publici din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.
Sistemul administraţiei penitenciare rămâne o componentă a sistemului de ordine publică şi siguranţă naţională a României. Astfel, art. 2 din Legea nr.
293/2004 privind Statutul funcţionarilor publici din Administraţia Naţională a Penitenciarelor prevede că "Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi unităţile subordonate fac parte din instituţiile publice de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională ale statului...".


Cuvinte cheie:
Închisoare, Infractori, Infractiuni, Penitenciar, Prevenirea Criminalitatii, Ordine Publică, Penitenciare, Inchisori, Structura Penitenciar, Administratie Penitenciar, Dialogul In Sistemul Penitenciar, Sistemul Penitenciar, Ziua Penitenciarelor, Instituţiie Publica de Apărare, Penitenciar Românesc, Siguranţă Naţională
Administratia Nationala a Penitenciarelor apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

dobrea florin

administratia penitenciarelor

, cu mai mult de 6 luni în urmă

e groaznic ce se petrece in penitenciarele noastre in ziua de azi, conditiile de trai inumane cat despre masa sa nu mai vorbim. sa nu ai cabinete medicale dotate corespunzator, sa nu ai caldura in multe din ele, sa nu ai suficient spatiu pentru cati detinuti ai...ar trebui sa-si schimbe denumirea din penitenciare in lagare. sunt izbitor de asemanatoare.

Comentariu

de cu mai mult de 6 luni în urmă

pai ce, aia-s acolo in vacanta la hotel? ce conditii le trebuie mai tata? pedeapsa cu moarte, aia da conditie

Scrie o părere pentru Administratia Nationala a Penitenciarelor!

Cunoşti firma Administratia Nationala a Penitenciarelor? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere